Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
11.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Γ. Μασούτης νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΟ Γ. Μασούτης νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
spot_img

«Σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας».

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Μασούτης.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων: «ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης, ύστερα από ψηφοφορία της Διοικητικής Επιτροπής αναλαμβάνει την προεδρία της ΚΕΕΕ σε μια κρίσιμη για την επιχειρηματικότητα περίοδο, τόσο από την άποψη της υγειονομικής κρίσης, όσο και εξ’ αιτίας των έντονων πληθωριστικών πιέσεων.

Η εκλογή του κ. Μασούτη στην προεδρία της ΚΕΕΕ, στοχεύει στην επικαιροποίηση του θεσμικού και συμβουλευτικού της ρόλου, αλλά και στην ανάδειξή της σε ισχυρό αρωγό της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας». Ο ίδιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με εξέλεξαν σε αυτό το θεσμικό, για τους επιχειρηματίες, αξίωμα. Και να δεσμευτώ, ότι σε συνεργασία με τα επιμελητήρια όλης της χώρας, θα καταφέρουμε με τις παρεμβάσεις μας να παρέχουμε τα κίνητρα και το όραμα, ώστε να προοδεύσει το επιχειρείν στην πατρίδα μας».

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο