Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγκόσμια αγορά τροφίμων τουρσί: Μέγεθος πρόβλεψη και ανάλυση

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠαγκόσμια αγορά τροφίμων τουρσί: Μέγεθος πρόβλεψη και ανάλυση
spot_img

Η αγορά οξινιστικών τροφίμων (τουρσί) πρόκειται να αυξηθεί κατά 2,49 δισεκατομμύρια δολάρια από το 2021 έως το 2026, σημειώνοντας πρόοδο σε CAGR 7,05% σύμφωνα με την τελευταία έκθεση μάρκετινγκ της Technavio*. Το 30% της ανάπτυξης της αγοράς θα προέλθει από τις χώρες του APAC κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η Κίνα είναι η βασική αγορά για τα οξινιστικά τροφίμων. Η ανάπτυξη της αγοράς σε αυτήν την περιοχή θα είναι ταχύτερη από την ανάπτυξη της αγοράς σε άλλες περιοχές. Η σημαντική αύξηση της ζήτησης για επεξεργασμένα τρόφιμα θα διευκολύνει την ανάπτυξη της αγοράς οξινιστικών τροφίμων κατά την προβλεπόμενη περίοδο.

Ο βασικός παράγοντας που οδηγεί στην ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς οξινιστικών τροφίμων είναι η αυξανόμενη ζήτηση για επεξεργασμένα τρόφιμα. Ο αστικοποιημένος παγκόσμιος πληθυσμός τείνει προς τα συσκευασμένα τρόφιμα και τα κατεψυγμένα τρόφιμα. Η διευρυνόμενη παγκόσμια μεσαία τάξη και η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων γυναικών συμβάλλουν στην υψηλή ζήτηση για επεξεργασμένα τρόφιμα. Η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι μια βασική πτυχή μάρκετινγκ για τα κατεψυγμένα τρόφιμα. Οι κατασκευαστές κατεψυγμένων τροφίμων χρησιμοποιούν καινοτόμους τρόπους για να βελτιώσουν τη διάρκεια ζωής των κατεψυγμένων τροφίμων. Στα τουρσί ψάρια, το επεξεργασμένο κρέας και τα έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα, προστίθεται οξινιστικό για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της επεξεργασίας των τροφίμων. Ως εκ τούτου, στα αλμυρά τρόφιμα, τα οξινιστικά πρόσθετα χρησιμοποιούνται ως ρυθμιστές διάρκειας ζωής , τα οποία βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής των αντίστοιχων προϊόντων. Τέτοιοι παράγοντες θα λειτουργήσουν ως κινητήριες δυνάμεις για την ανάπτυξη της αγοράς κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Ωστόσο, οι βασικές προκλήσεις για την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς οξινιστικών τροφίμων είναι οι δυσμενείς επιπτώσεις των οξινιστικών. Το καρβοξυλικό περιεχόμενο στο γαλακτικό οξύ μπορεί να αντιδράσει με ενεργά μέταλλα με τη σειρά του για να σχηματίσει αέριο υδρογόνο και ένα μεταλλικό άλας. Αντιδρά με άλατα κυανίου για να δημιουργήσει αέριο υδροκυάνιο, το οποίο είναι εύφλεκτο. Η αντίδρασή του με κυανιούχα άλατα αναγνωρίζεται ως εύφλεκτο υλικό. Όταν θερμανθεί, οι ατμοί του θα σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα με τον αέρα και η επαφή με τα μέταλλα θα περιλαμβάνει εύφλεκτο αέριο υδρογόνο. Από την άλλη πλευρά, όταν το γαλακτικό οξύ δεν αντιμετωπίζεται σωστά, μπορεί να προκαλέσει βήχα, σοβαρό ερεθισμό των βλεννογόνων και δυσπεψία. Η εισπνοή ατμών οξικού οξέος με υψηλή συγκέντρωση μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό των ματιών και της μύτης, πονόλαιμο, πονοκέφαλο, βήχα, σφίξιμο στο στήθος και σύγχυση. Οι υψηλές δόσεις οξικού οξέος μπορεί να προκαλέσουν κάψιμο στο στόμα και το λαιμό, κράμπες στο στομάχι και διάρροια και επίσης μπορεί να κάψουν γυμνό δέρμα.

Για να διαβάσετε την πρόβλεψη της Technacio για τα οξινιστικά τρόφιμα πατήστε ΕΔΩ

*Η Technavio είναι παγκόσμια εταιρεία τεχνολογικής έρευνας και παροχής συμβουλών. Η έρευνά και η ανάλυσή τους επικεντρώνονται στις τάσεις των αναδυόμενων αγορών και παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εντοπίσουν ευκαιρίες στην αγορά και να αναπτύξουν αποτελεσματικές στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση των θέσεων τους στην αγορά.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα