Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρωτοποριακός κόφτης για πατατάκια

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρωτοποριακός κόφτης για πατατάκια
spot_img

Οι εναλλάξιμες κεφαλές κοπής προσφέρουν ευελιξία στους τύπους κοπής.

Η αγορά επεξεργασίας πατάτας συνεχώς εξελίσσεται και διευρύνεται και μαζί με αυτή εξελίσσεται και ο εξοπλισμός μεταξύ των οποίων και οι τεχνολογίες κοπής, με στόχο υψηλότερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερες αποδόσεις και νέα πρωτότυπα σχήματα στις πατάτες.

Ακολουθώντας την τάση η εταιρεία Urschel λάνσαρε τον βιομηχανικό κόφτη για πατατάκια Urschel Model CC. Ο κόφτης CC είναι δημοφιλής για τις εναλλάξιμες κεφαλές κοπής που μπορούν να παράγουν μια τεράστια ποικιλία κοπών. Οι επεξεργαστές πατάτας μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια σειρά διαφορετικών στυλ προϊόντων, με ένα μόνο μηχάνημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή επίπεδων φετών, πλήρους, επίπεδης V, μειωμένης επίπεδης V, οβάλ, μειωμένης οβάλ (μισοφέγγαρο), λωρίδων, ζουλιέν, ακόμη και επιλογών τριψίματος.

Η σειρά διαφορετικών εργαλείων που μπορούν να τοποθετηθούν στο βασικό μηχάνημα, ο κόφτης πατάτας είναι επίσης ιδανικός για διάφορα άλλα προϊόντα διατροφής, όπως τυρί, λαχανικά και ξηρούς καρπούς.

Τα ειδικά σχεδιασμένα μαχαίρια μιας χρήσης είναι φθηνά στην αντικατάσταση και δεν χρειάζονται ακόνισμα ενώ δέχεται προϊόντα εισόδου έως 4″ (101,6 mm) σε οποιαδήποτε διάσταση.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο