Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

ΑρχικήΠιστοποίησηΠιστοποίηση Προϊόντων / Σήματα ΣυμμόρφωσηςTÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
spot_img

Σε μια σειρά από εξαιρετικά κομβικές επαναπιστοποιήσεις για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ προχώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιβεβαιώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τη σημασία που δίνει η εταιρεία τροφίμων στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της. Παράλληλα, σε μια εποχή που η ασφάλεια των τροφίμων παίζει καθοριστικό ρόλο, οι επαναπιστοποιήσεις αυτές αφενός αποτελούν «διαβατήριο» για τη διάθεση των προϊόντων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ σε ολόκληρο τον κόσμο και αφετέρου εξασφαλίζουν την τήρηση των πιο αυστηρών πρωτοκόλλων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food καθώς και  το τεχνικό πρωτόκολλο BRC Food, τα οποία και αποτελούν προϋπόθεση για τη διάθεση των προϊόντων της στις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού. Παράλληλα, επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε την εταιρεία με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2015 που αφορά στο Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης , το ISO 22000:2018 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και το ISO 9001:2015 που αφορά στο Σύστημα Διασφάλισης της Ποιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ξεκίνησε από το 2003 και συνεχίζεται αδιάκοπα έως σήμερα, επιβεβαιώνοντας αφενός την αγαστή μεταξύ τους σχέση και αφετέρου την προσήλωση της εταιρείας τροφίμων στις αρχές της ποιότητας  και της ασφάλειας.

Οι παραπάνω επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις έχουν βαρύνουσα σημασία τόσο για τη φήμη και τη λειτουργία της εταιρείας όσο και για την εμπιστοσύνη που αποκτά από τους πελάτες της.

Ο κ. Ιωάννης Μπαρράκος, Επικεφαλής Επιθεωρητής και Food Sustainability Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD),  ανέφερε πως «Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, πέρα από την ιστορική της σημασία και αξία, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Και οι απαιτήσεις αναφορικά με την πιστοποίηση των προϊόντων και των διαδικασιών  είναι ιδιαίτερα αυξημένες, με δεδομένο και τον εξαγωγικό της χαρακτήρα, στις οποίες πάντα η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ανταποκρίνεται άριστα χάρη στους εξαιρετικά καταρτισμένους επιστήμονες που διαθέτει και την διάχυτη νοοτροπία για την ασφάλεια τροφίμων από τα διοικητικά στελέχη μέχρι κάθε εργαζόμενο. Νιώθουμε λοιπόν ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία, την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αλλά και από το γεγονός ότι οι πρόσφατοι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οδηγώντας σε μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικές επαναπιστοποιήσεις».

Ο κ. Χ. Μουρτζιόπουλος, Δ/ντης Διασφάλισης Ποιότητας της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, σημείωσε:  «Η βέλτιστη ποιότητα και η μέγιστη ασφάλεια είναι για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ταυτόχρονα, η βιωσιμότητα και οι πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης συνιστούν τον πυρήνα επιχειρησιακής λειτουργίας της εταιρείας. Οι αρχές της Ολοκληρωμένης Αγροτικής Διαχείρισης, η αναγεννητική γεωργία, η Ορθή Βιομηχανική Πρακτική και οι αρχές κυκλικής οικονομίας, που η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εφαρμόζει, διασφαλίζουν την παραγωγή ποιοτικά άριστων και ασφαλών προϊόντων που φέρουν επάξια την εγγύηση του ονόματος Μπάρμπα Στάθης. Η πιστοποίηση των διαδικασιών που ακολουθούνται και η ένταξη του πρωτογενούς τομέα στο σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, μάς καθιστούν ανάμεσα στους πρωτοπόρους πανευρωπαϊκά, επισφραγίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που μας δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές εδώ και μισό αιώνα

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Επικίνδυνη σοκολάτα πωλείται από δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα

Βελγικός κολοσσός σοκολάτας ανακαλεί δύο προϊόντα Cachet λόγω υψηλής περιεκτικότητας αφλατοξινών.

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα