Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2025
15.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στην “ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ”

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΒραβείο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στην "ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ"
spot_img

Αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για καινοτομία και αριστεία στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά τη βράβευσή τους στην κατηγορία “Καινοτομία επιχειρησιακής και οργανωσιακής διαδικασίας” στα Βραβεία Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας 2024 που διοργάνωσε το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2024 στο Ηράκλειο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη σε μια βραδιά αφιερωμένη στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας για καινοτομία και αριστεία στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, με ιστορία που ξεπερνά τα 95 χρόνια, επενδύουν διαρκώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διακρίσεων που έχει λάβει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, όπως το ασημένιο βραβείο στα Bakery & Pastry Awards 2024 για το “Μείγμα για ψωμί βρώμης υψηλής διατροφικής αξίας” και η διάκριση της σειράς φυτικών προϊόντων Vero Cereal στα Plant Based Awards 2024.

Οι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ δεσμεύονται να συνεχίσουν να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας στην προώθηση της κρητικής διατροφής και στηρίζοντας την τοπική οικονομία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αποκαλύφθηκε μεγάλης κλίμακας απάτη στο Κυπριακό χαλλούμι ΠΟΠ

Κάτω από 5% η περιεκτικότητα σε αιγοπρόβειο γάλα - Χρησιμοποιούν εισαγόμενες σκόνες γάλακτος

Τα αγγούρια της θάλασσας μειώνουν τους όγκους καρκίνου – Συμπεράσματα πειραματικής μελέτης

Νέα επιστημονική μελέτη διαπιστώνει ότι τα αγγούρια της θάλασσας (ολοθούριοι) μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία καρκίνου.

Ζωύφια σε αλεύρι και ζυμαρικά: Το υλικό συσκευασίας που τα περιορίζει

Πονοκέφαλος στην αλευροβιομηχανία και τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων είναι η ικανότητα του λασιοδέρματος, Lasioderma serricorne, να προσβάλλει συσκευασμένα τρόφιμα όπως αλεύρι σίτου, δημητριακά και ζυμαρικά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο