Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έρχεται και στην Ευρώπη η eco-friendly τεκίλα σε μπουκάλι από χαρτόνι

ΑρχικήΝέαΈρχεται και στην Ευρώπη η eco-friendly τεκίλα σε μπουκάλι από χαρτόνι
spot_img

Η μεξικάνικη μάρκα αλκοολούχων ποτών Buen Vato ανακοίνωσε ότι η καινοτόμος τεκίλα της σύντομα θα περάσει και τα σύνορα της Ευρώπης.

Η Buen Vato, μια εταιρεία που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη τεκίλα στον κόσμο σε μπουκάλι από χαρτόνι, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2022.

- Advertisement -

Η τεκίλα, η οποία διατίθεται σε συσκευασία κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό κατά 94%, θα μπει πρώτα στην αγορά της Σουηδίας, αμέσως μετά τα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν στην εμπορική έκθεση ProWein στη Γερμανία, και εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμη σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Η εταιρεία έχει δηλώσει ότι αυτό το καινοτόμο μπουκάλι είναι ελαφρύτερο στις μεταφορές και προσφέρει σημαντική μείωση του CO2 σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους συσκευασίας του κλάδου. Το απόσταγμα παράγεται σε μικρές παρτίδες στο Amatitán, στη μεξικανική πολιτεία Jalisco, με στόχο την επίτευξη υψηλότερων προτύπων βιωσιμότητας.

Η Buen Vato είναι μέλος της AliasSmith AB, μιας εταιρείας που έχει προωθήσει και στο παρελθόν μεξικάνικες μάρκες στην Ευρώπη.

Ο Claes Puebla Smith, Διευθύνων Σύμβουλος της AliasSmith, δήλωσε στο New Food πως η φιάλη από χαρτόνι είναι “μόνο η αρχή”, καθώς η Buen Vato θα επανασχεδιάζει συνεχώς το μοντέλο παραγωγής, συσκευασίας και επιχειρήσεων προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια βιωσιμότητα.

Η Buen Vato βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους διανομείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, και έχει ως στόχο να επεκταθεί και να κατακτήσει την ευρωπαϊκή αγορά.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα