Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Chef’s Club of Greece: 14-16 Ιανουαρίου ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςChef’s Club of Greece: 14-16 Ιανουαρίου ο 2ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής
spot_img

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Chef’s Club of Greece για 2η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει στις 14 – 16 Ιανουαρίου 2022 το 2ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης  ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Με περισσότερες από 30 διαγωνιστικές κατηγορίες, 20 masterclasses, 10 πάνελ ομιλιών, και συμμετοχή από τουλάχιστον 10 χώρες ο MCC είναι ο θεσμός της Μεσογείου για όλους τους γαστρονομικούς φορείς.

Ο MCC αφορά όλους τους  επαγγελματίες αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες, μάγειρες και ζαχαροπλάστες,  σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης αλλά και όλο τον επισιτιστικό επιχειρηματικό κόσμο.

Μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα δράσεων θα προβληθεί στο έπακρο η Μεσογειακή διατροφή, αναδεικνύοντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου, τόσο μέσα από τις τοπικές συνταγές, αλλά και μέσα από τις τοπικές πρώτες ύλες που οι chef καλούνται να αναδείξουν.  

Μιλώντας στο Cibum o Μίλτος Καρούμπας Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, τόνισε ότι πρόκειται για μία τεράστια προσπάθεια προετοιμασίας όλων των επαγγελματιών της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με στόχο την βελτίωση των νέωβν επαγγελματιών.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καρούμπα στο Cibum.

“O διαγωνισμός αυτός είναι η χαρά όλων των επαγγελματιών της τουριστικής μας βιομηχανίας. Σκοπός είναι η αρτιότερη προετοιμασία όλων των επαγγελματιών, εν όψη της επερχόμενης νέας τουριστικής περιόδου.

Σε ένα διαγωνισμό διαπιστώνουμε το γαστρονομικό επίπεδο που επικρατεί, επεμβαίνουμε όπου χρειασθεί για να βελτιώσουμε πράγματα και παράλληλα δίνουμε επαγγελματικό ηθικό στους νέους επαγγελματίες.

Μέσα από τον Μεσογειακό διαγωνισμό, η Ελλάδα κρατάει ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και δηλώνει το υψηλό της επίπεδο σε προσφορά υπηρεσιών”

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

Νοθευμένη η βανίλια στη Γαλλία – Απίστευτες πρακτικές εξαπάτησης

Πολλά τα "μαργαριτάρια" που βρήκαν στο δρόμο τους οι Γαλλικές Αρχές, σε μια έρευνα που διήρκησε 3 χρόνια.

Διεθνή: Βρήκε σκουριασμένο καρφί μέσα σε σφολιάτα!

Το ξένο σώμα σε τρόφιμα είναι μία εν δυνάμει απειλή για τη βιομηχανία τροφίμων

Χωρίς κατάλληλη επισήμανση τα περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα τροφίμων – Νομικές υποχρεώσεις για τα Ελληνικά e-shop

Σύμφωνα με έρευνα οι οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής τροφίμων δεν εμφανίζουν με συνέπεια πληροφορίες διατροφής στα site τους
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα