ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν, σεμινάρια για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών»

Δωρεάν, σεμινάρια για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών»

2 λεπτά ανάγνωσης

Επαναλαμβάνονται τα τρία, δωρεάν, σεμινάρια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Οικονομικού Πανεπιστημίου για «Βελτιστοποίηση εμπειρίας και ικανοποίησης των πελατών».

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουν δωρεάν μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, στο γνωστικό αντικείμενο «Customer Experience and Satisfaction Optimization», με αντίστοιχο τίτλο στα ελληνικά «Βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των πελατών», με έμφαση στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

- Advertisement -

   – Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων 20/9/2023 ώρα 17:00

   – Στρατηγικό Μάρκετινγκ 21/9/2023 ώρα 17:00.

- Advertisement -

   – Διαχείριση Κρίσεων 27/9/2023 ώρα 17:00.

   Οι ενότητες του σεμιναρίου και οι βασικοί στόχοι τους

- Advertisement -

   Η ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων με εισηγητή τον Κωστή Ήντουνα (20/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει συμβουλές, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησης.

   Η ενότητα Στρατηγικό Μάρκετινγκ με εισηγητή τον Γεώργιο Μπάλτα (21/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να περιγράψει την έννοια και τις βασικές αρχές της λειτουργίας του μάρκετινγκ. Τη σημασία της υιοθέτησης των αρχών και της κουλτούρας μάρκετινγκ για τη διαφοροποίηση, την επιτυχή πορεία και τη μακροχρόνια επιβίωση της επιχείρησης στην αγορά και τα στάδια της διαδικασίας του στρατηγικού μάρκετινγκ που οδηγούν στη λήψη και υλοποίηση αποτελεσματικών αποφάσεων μάρκετινγκ.

   Η ενότητα Διαχείριση Κρίσεων με εισηγητή τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο (27/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει τα βήματα-στάδια της αποτελεσματικής αντιμετώπισης και διαχείρισης μιας πιθανής κρίσης.

   Βεβαίωση Παρακολούθησης

   Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Σημείωσε για ότι είναι δωρεάν η εγγραφή.

   Η εγγραφή πρέπει να πραγματοποιηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους (για κάθε σεμινάριο θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή εγγραφή):

   – Στρατηγικό Μάρκετινγκ https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_J2_LPl83Qr2xuDXeRaEXkg

   – Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_5Je4uIOwSbatSDHa3nBedw

   – Διαχείριση Κρίσεων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ch86e3mZRoSRCNP3hqsngg

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

«STABILIZED»: Η νέα ετικέτα και η νέα προσέγγιση που προτείνονται για τη λιστέρια στα έτοιμα τρόφιμα – Του Ν. Γδοντέλη

Η λιστερίωση αυξάνεται στην Ευρώπη και οι επιστήμονες προτείνουν νέα επισήμανση για ασφαλέστερα έτοιμα τρόφιμα, την ώρα που τίθενται σε εφαρμογή αυστηρότεροι κανόνες για τη Listeria monocytogenes.

Ελληνικό ελαιόλαδο: Διατηρείται η εξαίρεση για τις στερόλες στην ποικιλία Κορωνέικη – Τι αλλάζει για παραγωγούς και εξαγωγές

Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας διατήρησε το όριο των 800 mg/kg για τις ολικές στερόλες στα μονοποικιλιακά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα Κορωνέικης, χωρίς χρονικό περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιστημονικές μελέτες.

Παράσιτα στα τρόφιμα: 171 εκατ. λοιμώξεις και 33.800 θάνατοι παγκοσμίως το 2021 σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Νέα μελέτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταγράφει το παγκόσμιο φορτίο από 14 παρασιτικά νοσήματα που μεταδίδονται μέσω τροφίμων και τις γεωγραφικές περιοχές με τη μεγαλύτερη επιβάρυνση