Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Επιστροφή στην κανονικότητα και ακόμα καλύτερα!

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Επιστροφή στην κανονικότητα και ακόμα καλύτερα!
spot_img

Η βιομηχανία εστίασης αναγεννάται από τις “στάχτες” της.

Η κλάδος της εστίασης που χτυπήθηκε όσο κανένας άλλος από την πανδημία φαίνεται πως επιστρέφει στην κανονικότητα όπως δείχνει έρευνα που δημοσίευσε η National Restaurant Association των ΗΠΑ.

Σχεδόν 3 στους 4 ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι εστιατορίων, είπαν ότι πλέον η κατάσταση πλησιάζει στα προ πανδημίας επίπεδα, και ίσως ακόμα καλύτερα.

Σημαντικά ευρήματα της έρευνας:   

  • Η ανάπτυξη θα συνεχιστεί
  • Το εργατικό δυναμικό της βιομηχανίας τροφίμων προβλέπεται να αυξηθεί
  • Το αυξανόμενο κόστος δημιουργεί προκλήσεις: το 92% των ιδιοκτητών και υπευθύνων λέει ότι το κόστος του φαγητού είναι σημαντικό ζήτημα για το εστιατόριό τους. 
  • Ο ανταγωνισμός θερμαίνεται: Το 2023, το 47% των φορέων εκμετάλλευσης αναμένει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο έντονος από πέρυσι. 
  • Οι καταναλωτές θέλουν εμπειρίες εστιατορίου: Το 84% των καταναλωτών λέει ότι η έξοδος σε ένα εστιατόριο με την οικογένεια και τους φίλους είναι μια καλύτερη χρήση του ελεύθερου χρόνου τους από το μαγείρεμα και το καθάρισμα. 

Η έκθεση βασίζεται σε αναλύσεις και προβλέψεις οικονομολόγων της Εθνικής Ένωσης Εστιατορίων και σε έρευνες των φορέων εκμετάλλευσης εστιατορίων και των καταναλωτών που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο