Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
5.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση: Επιστροφή στην κανονικότητα και ακόμα καλύτερα!

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση: Επιστροφή στην κανονικότητα και ακόμα καλύτερα!
spot_img

Η βιομηχανία εστίασης αναγεννάται από τις “στάχτες” της.

Η κλάδος της εστίασης που χτυπήθηκε όσο κανένας άλλος από την πανδημία φαίνεται πως επιστρέφει στην κανονικότητα όπως δείχνει έρευνα που δημοσίευσε η National Restaurant Association των ΗΠΑ.

Σχεδόν 3 στους 4 ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι εστιατορίων, είπαν ότι πλέον η κατάσταση πλησιάζει στα προ πανδημίας επίπεδα, και ίσως ακόμα καλύτερα.

Σημαντικά ευρήματα της έρευνας:   

  • Η ανάπτυξη θα συνεχιστεί
  • Το εργατικό δυναμικό της βιομηχανίας τροφίμων προβλέπεται να αυξηθεί
  • Το αυξανόμενο κόστος δημιουργεί προκλήσεις: το 92% των ιδιοκτητών και υπευθύνων λέει ότι το κόστος του φαγητού είναι σημαντικό ζήτημα για το εστιατόριό τους. 
  • Ο ανταγωνισμός θερμαίνεται: Το 2023, το 47% των φορέων εκμετάλλευσης αναμένει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πιο έντονος από πέρυσι. 
  • Οι καταναλωτές θέλουν εμπειρίες εστιατορίου: Το 84% των καταναλωτών λέει ότι η έξοδος σε ένα εστιατόριο με την οικογένεια και τους φίλους είναι μια καλύτερη χρήση του ελεύθερου χρόνου τους από το μαγείρεμα και το καθάρισμα. 

Η έκθεση βασίζεται σε αναλύσεις και προβλέψεις οικονομολόγων της Εθνικής Ένωσης Εστιατορίων και σε έρευνες των φορέων εκμετάλλευσης εστιατορίων και των καταναλωτών που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο