Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση – κινητοποιήσεις: Στο πλευρό των εργαζομένων η ΓΣΕΕ

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΕστίαση - κινητοποιήσεις: Στο πλευρό των εργαζομένων η ΓΣΕΕ
spot_img

Τον αγώνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, η οποία έχει προγραμματίσει για αύριο Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στηρίζει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).

«Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν πληγεί τα μέγιστα από την πανδημία του κορονοϊού, αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα για τον κλάδο τους και ζητούν πρόσθετες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα διασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

- Advertisement -

Η Συνομοσπονδία στηρίζει το σύνολο των αιτημάτων τους, μεταξύ αυτών η πλήρης εφαρμογή των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας για όλες τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, η καταβολή επιδόματος ανεργίας σε όλους τους εποχικούς εργαζόμενους, καθώς και η εμφάνιση των ενσήμων τους από τις αναστολές εργασίας του 2020. Η κυβέρνηση επιβάλλεται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους και να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας τους» επισημαίνει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα