Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ITEΠ: Πληρότητα και μέση τιμή ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας, για τον Απρίλιο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςITEΠ: Πληρότητα και μέση τιμή ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας, για τον Απρίλιο
spot_img

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) έχει αναθέσει στο ΙΤΕΠ την διενέργεια μιας εβδομαδιαίας έρευνας πάνελ αποκλειστικά για τα ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας ορεινού όγκου και πόλεων, για την αποτύπωση των βασικών παραμέτρων μέσης τιμής και πληρότητας σε αυτό το τμήμα του ξενοδοχειακού κλάδου.

Τα αποτελέσματα για τον Απρίλιο του 2022 έχουν ως εξής:

ΣΥΝΟΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              90,3%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            48,7%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  40,8%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               62€

ΟΡΕΙΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              90,1%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            37,7%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ορεινών ξενοδοχείων
    συνεχούς λειτουργίας:                  34,3%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               72€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  • Ποσοστό ανοιχτών ξενοδοχείων:              90,4%
  • Μέση πληρότητα στα ανοιχτά ξενοδοχεία:            51,0%
  • Μέση πληρότητα με αναγωγή στο σύνολο των ξενοδοχείων πόλης
    συνεχούς λειτουργίας:                  45,1%
  • Μέση τιμή διάθεσης δίκλινου δωματίου:               60€

Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη παρουσίαση ή/και στην ιστοσελίδα του ΙΤΕΠ https://bit.ly/3jBV57R.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

TomKat Solution: Η απάντηση στο πολυστυρένιο με νέα, βιώσιμη και έξυπνη συσκευασία

Η εταιρεία TomKat Global Solutions δημιουργεί μια νέα συσκευασία ως εναλλακτική του πολυστυρένιου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 10 φορές και διαθέτει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Ευρωπαϊκή επιδημία Salmonella Mbandaka από κοτόπουλο – 196 κρούσματα, ένας νεκρός

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων εξακολουθεί να υπάρχει καθώς δεν έχει εντοπιστεί η εστία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα