Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εταιρικές υποτροφίες στα τουριστικά επαγγέλματα

ΑρχικήΝέαΕταιρικές υποτροφίες στα τουριστικά επαγγέλματα
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Παραμένοντας συνεπείς στη δέσμευσή μας να βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη μέσω της εκπαίδευσης να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά, για δέκατη συνεχή χρονιά από το 2011 προσφέρουμε στους εργαζόμενους σας, αλλά και στα παιδιά τους, μία σειρά Eταιρικών Yποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο MSc in Tourism Management (full time mode and part time mode) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι στο Alba προσφέρουμε σε ετήσια βάση υποτροφίες που ξεπερνούν το 1,2 εκατ. Ευρώ, με τις Εταιρικές Υποτροφίες να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος αυτού του ποσού. Κάθε χρόνο κατά μέσο όρο είκοσι στελέχη σπουδάζουν στα μεταπτυχιακά προγράμματά μας μέσω της συγκεκριμένης δράσης και ευελπιστούμε φέτος, με τη βοήθειά σας, να είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτή η ανταπόκριση.

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι €12.500. Τα ποσοστά των Εταιρικών Υποτροφιών περιγράφονται παρακάτω και ισχύουν μόνο για φέτος.

Με την εγγραφή 2 στελεχών, Εταιρική Υποτροφία 30% στον καθένα

Με την εγγραφή 3 στελεχών και άνω, Εταιρική Υποτροφία 40% στον καθένα

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος φοιτητής περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.alba.acg.edu. Η αξιολόγηση και η τελική επιλογή των υποψήφιων φοιτητών, γίνεται αποκλειστικά από το Alba Graduate Business School The American College of Greece.

Τα στελέχη σας που θα αποφασίσουν να υποβάλουν την αίτησή τους, θα πρέπει παράλληλα με αυτήν να αποστείλουν ένα email στην κα Αντωνίνα Καλκαβούρα στο Akalkavoura@alba.acg.edu, ενημερώνοντας για το όνομα της εταιρείας στην οποία εργάζονται.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστείτε.

 Όλες οι παραπάνω Εταιρικές Υποτροφίες ισχύουν για εγγραφές που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 9 Ιουλίου 2021. Επιπλέον εγγραφές από εκεί και πέρα θα έχουν την Εταιρική Υποτροφία, αν υπάρχει, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί στις 9 Ιουλίου 2021. Συνεπώς, εάν δύο στελέχη μιας εταιρείας έχουν εγγραφεί έως τις 9 Ιουλίου 2021 και έχουν λάβει Εταιρική Υποτροφία 30% έκαστος, εάν έρθει και τρίτο στέλεχος της εταιρείας μετά από αυτή την ημερομηνία, το ποσοστό της Εταιρικής Υποτροφίας θα παραμείνει το ίδιο (30%) και για τους τρεις.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα