Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εξαγωγές στις ΗΠΑ: Τροποποιήσεις των κανονισμών εισαγωγής για θαλασσινά πεπόνι και καρύδα

ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΕξαγωγές στις ΗΠΑ: Τροποποιήσεις των κανονισμών εισαγωγής για θαλασσινά πεπόνι και καρύδα
spot_img

Ο FDA επιβάλει επιπλέον κανονισμούς στις εισαγωγές.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, συνεχίζει να χρησιμοποιεί ειδοποιήσεις εισαγωγής για την επιβολή των κανονισμών ασφάλειας τροφίμων των ΗΠΑ για τρόφιμα από ξένες χώρες. Ο οργανισμός ενημερώνει και τροποποιεί τις ειδοποιήσεις όπως απαιτείται.

Οι πρόσφατες τροποποιήσεις στις ειδοποιήσεις εισαγωγής του FDA, όπως δημοσιεύτηκαν από τον οργανισμό, παρατίθενται παρακάτω. 

Κάντε κλικ εδώ  για να μεταβείτε στη σελίδα του FDA με συνδέσμους για λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένες ειδοποιήσεις.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο