Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

H IKEA κυκλοφόρησε κεφτεδάκι σε μέγεθος ολόκληρης γαλοπούλας!

ΑρχικήΝέαmarketingH IKEA κυκλοφόρησε κεφτεδάκι σε μέγεθος ολόκληρης γαλοπούλας!
spot_img

Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

H σκανδιναβική αλυσίδα επίπλων που έχει γίνει γνωστή και για τα κεφτεδάκια της δημοσίευσε στο Instagram το νέο κεφτεδάκι με μέγεθος γαλοπούλας!  “Είναι μεγάλο. Είναι νόστιμο. Είναι ένα σωστό Χριστουγεννιάτικο σόου. Σας παρουσιάζουμε το ΙΚΕΑ Κεφτέ σε μέγεθος γαλοπούλας”, έγραφε η ανάρτηση στο Instagram.

Ο πελώριος κεφτές θα μπορούσε να αντικαταστήσει άνετα τη γαλοπούλα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το κεφτεδάκι πωλείται συσκευασμένο σε λεπτή συσκευασία σε κουτί, για να ψήνεται εύκολα στο φούρνο. Επιπρόσθετα, τα signature spreads – μαρμελάδα lingonberry και κρεμώδης σάλτσα – θα προσφέρονται στο πλάι όπως γίνεται με τα κεφτεδάκια συνηθισμένου μεγέθους. Περιορισμένες ποσότητες του χριστουγεννιάτικου φαγητού διατίθενται διαδικτυακά, μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της αλυσίδας και στο κατάστημα. Δυστυχώς όμως ο κεφτές θα πωλείται προς το παρόν μόνο στη Βρετανία.

Το υπερμεγέθες κεφτεδάκι αναμένεται να βρει μεγάλη ανταπόκριση από τους φαν των κλασικών όπως φάνηκε και στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτηση. «πείτε μου πως είναι αληθινό» έγραψε ένας και ένα ςάλλος είπε ότι θα χρειαστεί μία εβδομάδα για να το φάει!

Πάντως αν και ο κόσμος θεωρεί τα κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ ένα παραδοσιακό σουηδικό πιάτο ο επίσημος εθνικός λογαριασμός της Σουηδίας στο Twitter, @swedense, είχε κάνει μια δημοσίευση το 2018, στην οποία ξεκαθαρίζει πως τα διάσημα “σουηδικά” κεφτεδάκια είναι στην πραγματικότητα…τουρκικά!. Η δημοσίευση ανέφερε πως οι σουηδικοί κεφτέδες βασίζονται στην πραγματικότητα σε μια συνταγή που έφερε ο βασιλιάς Κάρολος XII (12ου) από την Τουρκία στις αρχές του 18ου αιώνα, προκειμένου να αποδώσει επακριβώς την ιστορική προέλευση του φαγητού.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο