ΑρχικήΝέαΗ Agrino προσφέρει 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών στους πυρόπληκτους

Η Agrino προσφέρει 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών στους πυρόπληκτους

cibum team

‘Αμεσα και αποτελεσματικά ανταποκρίθηκε η Agrino, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις ανάγκες όσων δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, προσφέροντας 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών.

   Ειδικότερα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες των πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η Agrino έχει προσφέρει 720 κιλά ρύζι, 1.000 κιλά φακές και 260 κιλά φασόλια. Με τη συντονισμένη αποστολή προϊόντων μακράς διάρκειας, η εταιρία συμβάλλει με τις δικές τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι πολλοί συμπολίτες μας.

- Advertisement -

   Η εταιρία ανταποκρινόμενη άμεσα στις επείγουσες ανάγκες σίτισης των συνανθρώπων μας σε Πελοπόννησο, Αττική και, κυρίως, Εύβοια έχει ήδη αποστείλει τις παραπάνω ποσότητες, σε συνεργασία, κυρίως με τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά και μέσω λιανεμπορικών αλυσίδων που διαθέτουν καταστήματα στις πληγείσες περιοχές.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Φλόριντα μηνύει την OpenAI για πρόκληση βλάβης στους χρήστες – Πώς συνδέεται με τη βιομηχανία τροφίμων (Ολόκληρη η αγωγή)

Η υπόθεση ανοίγει νέο κεφάλαιο στη νομική ευθύνη των συστημάτων AI, με πιθανές επιπτώσεις σε μάρκετινγκ, συμμόρφωση και χρήση αλγορίθμων σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.

Ο Τάσος συστήνεται: Ο επιστήμονας τροφίμων που φέρνει την ασφάλεια στην κουζίνα μας

Γνωρίστε τον Τάσο τον Καρδιτσιώτη «Scientist» της διπλανής πόρτας που έκανε την Ασφάλεια Τροφίμων… κάρμα!