Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
31 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Agrino προσφέρει 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών στους πυρόπληκτους

ΑρχικήΝέαΗ Agrino προσφέρει 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών στους πυρόπληκτους
spot_img

cibum team

‘Αμεσα και αποτελεσματικά ανταποκρίθηκε η Agrino, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις ανάγκες όσων δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, προσφέροντας 2 τόνους οσπρίων και ρυζιών.

   Ειδικότερα, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες των πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, η Agrino έχει προσφέρει 720 κιλά ρύζι, 1.000 κιλά φακές και 260 κιλά φασόλια. Με τη συντονισμένη αποστολή προϊόντων μακράς διάρκειας, η εταιρία συμβάλλει με τις δικές τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι πολλοί συμπολίτες μας.

   Η εταιρία ανταποκρινόμενη άμεσα στις επείγουσες ανάγκες σίτισης των συνανθρώπων μας σε Πελοπόννησο, Αττική και, κυρίως, Εύβοια έχει ήδη αποστείλει τις παραπάνω ποσότητες, σε συνεργασία, κυρίως με τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά και μέσω λιανεμπορικών αλυσίδων που διαθέτουν καταστήματα στις πληγείσες περιοχές.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα