Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
16.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes

ΑρχικήΝέαΗ Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes
spot_img

cibum team

H Campari Group κυκλοφόρησε τρία μη αλκοολούχα οινοπνευματώδη ποτά που μπορούν να καταναλωθούν είτε μόνα τους ή να αναμειχθούν με αλκοολούχα ποτά.

Η νέα συλλογή της Campari περιλαμβάνει το The Bitter Note, το Vibrant Note και το The Hidden Note. Κάθε ποτό είναι ένας συνδυασμός βοτανικών συστατικών για μπάρμαν και καταναλωτές για «πειραματισμό και παιχνίδι», όπως δήλωσε η εταιρεία.

Η γκάμα έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ιταλία και θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες, δήλωσε εκπρόσωπος του Campari στο Just Drinks. Κάθε μπουκάλι κοστίζει 25 EUR (29 US $) σε εξειδικευμένους εμπόρους λιανικής και διαδικτυακά.

Η γκάμα περιλαμβάνει:

Το the Bitter Note – Peppermint, cinchona bark και αρκεύθου. Περιγράφεται ως ποτό χωρίς οινόπνευμα για πριν ή μετά το γεύμα

Το the Vibrant Note – Σιτσουάν πιπέρι, τζίντζερ και κάσια. Ένα aperitivo χωρίς αλκοόλ

Και το the Hidden Note – Zedoaria, που περιγράφεται ως «ελιξίριο».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα