Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes

ΑρχικήΝέαΗ Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes
spot_img

cibum team

H Campari Group κυκλοφόρησε τρία μη αλκοολούχα οινοπνευματώδη ποτά που μπορούν να καταναλωθούν είτε μόνα τους ή να αναμειχθούν με αλκοολούχα ποτά.

Η νέα συλλογή της Campari περιλαμβάνει το The Bitter Note, το Vibrant Note και το The Hidden Note. Κάθε ποτό είναι ένας συνδυασμός βοτανικών συστατικών για μπάρμαν και καταναλωτές για «πειραματισμό και παιχνίδι», όπως δήλωσε η εταιρεία.

Η γκάμα έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ιταλία και θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες, δήλωσε εκπρόσωπος του Campari στο Just Drinks. Κάθε μπουκάλι κοστίζει 25 EUR (29 US $) σε εξειδικευμένους εμπόρους λιανικής και διαδικτυακά.

Η γκάμα περιλαμβάνει:

Το the Bitter Note – Peppermint, cinchona bark και αρκεύθου. Περιγράφεται ως ποτό χωρίς οινόπνευμα για πριν ή μετά το γεύμα

Το the Vibrant Note – Σιτσουάν πιπέρι, τζίντζερ και κάσια. Ένα aperitivo χωρίς αλκοόλ

Και το the Hidden Note – Zedoaria, που περιγράφεται ως «ελιξίριο».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα