ΑρχικήΝέαΗ Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes

Η Campari Group εγκαινιάζει τη μη αλκοολούχα συλλογή The Notes

cibum team

H Campari Group κυκλοφόρησε τρία μη αλκοολούχα οινοπνευματώδη ποτά που μπορούν να καταναλωθούν είτε μόνα τους ή να αναμειχθούν με αλκοολούχα ποτά.

Η νέα συλλογή της Campari περιλαμβάνει το The Bitter Note, το Vibrant Note και το The Hidden Note. Κάθε ποτό είναι ένας συνδυασμός βοτανικών συστατικών για μπάρμαν και καταναλωτές για «πειραματισμό και παιχνίδι», όπως δήλωσε η εταιρεία.

- Advertisement -

Η γκάμα έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί στην Ιταλία και θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες, δήλωσε εκπρόσωπος του Campari στο Just Drinks. Κάθε μπουκάλι κοστίζει 25 EUR (29 US $) σε εξειδικευμένους εμπόρους λιανικής και διαδικτυακά.

Η γκάμα περιλαμβάνει:

- Advertisement -

Το the Bitter Note – Peppermint, cinchona bark και αρκεύθου. Περιγράφεται ως ποτό χωρίς οινόπνευμα για πριν ή μετά το γεύμα

Το the Vibrant Note – Σιτσουάν πιπέρι, τζίντζερ και κάσια. Ένα aperitivo χωρίς αλκοόλ

Και το the Hidden Note – Zedoaria, που περιγράφεται ως «ελιξίριο».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ελληνικά κοτόπουλα: Πάνω από 4 στα 10 δείγματα θετικά σε Salmonella και σχεδόν 6 στα 10 σε Campylobacter – Μελέτη ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ σε 233 κοτόπουλα βρήκε Salmonella στο 42,5% και Campylobacter στο 57,5% των δειγμάτων. Τι έδειξαν οι αναλύσεις.

Γαύρος και σαρδέλα στην Ελληνική αγορά: Πόσο πληρώνεται ο αλιέας και πόσο πληρώνει ο καταναλωτής – Έρευνα

Νέα μελέτη φωτίζει τις τιμές πρώτης πώλησης – Στα 1,86 ευρώ ο γαύρος έναντι 5,30 ευρώ στη λιανική.

Ελλάδα: Έξι έφηβοι με συμπτώματα δηλητηρίασης στο Νοσοκομείο Κατερίνης – Είχαν φάει σάντουιτς με κοτόπουλο

Με ελικόπτερο απομακρύνθηκαν οι έξι μαθητές από την Πετρόστρουγκα του Ολύμπου και στη συνέχεια παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.