Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Dolly Parton λανσάρει το δικό της κρασί “Dolly Wines”

ΑρχικήΝέαΗ Dolly Parton λανσάρει το δικό της κρασί "Dolly Wines"
spot_img

Το πρώτο κρασί που λανσάρει είναι ένα Chardonnay 2023 από την Καλιφόρνια.

Η παγκόσμια σούπερ σταρ Dolly Parton προσθέτει μια νέα νότα στο ρεπερτόριό της λανσάροντας το πρώτο δικό της κρασί “Dolly Wines” σε συνεργασία με τις Parton Family Cellars και Accolade Wines.

- Advertisement -

Το Dolly Wines California Chardonnay 2023 θα κυκλοφορήσει στα ράφια των κορυφαίων καταστημάτων λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο του 2024. Αυτό το Chardonnay είναι ένα μείγμα λευκού ροδάκινου, γλυκιάς κρέμας και φρυγανισμένης βελανιδιάς, προσφέροντας μια “τέλεια ισορροπημένη γλυκύτητα”.

Οι καταναλωτές στις ΗΠΑ που προ-παραγγέλνουν το Dolly Wines California Chardonnay 2023 μέσω της αγοράς κρασιών Vivino μπορούν να επωφεληθούν από τις περιορισμένης διάρκειας προσφορά “$1 Dolly Days”.

Η προσφορά επιτρέπει στους αγοραστές να εγγραφούν για ένα μήνα στο Vivino Plus και να λάβουν δωρεάν αποστολή για τις παραγγελίες τους.

Η αποστολή των παραγγελιών προπώλησης θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου 2024.

Η αρχική σειρά Dolly Wines θα περιλαμβάνει επίσης μια παραλλαγή Rosé και Prosecco, καθώς και μια τέταρτη αφρώδη έκδοση.

Το Rosé και το Prosecco θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το φθινόπωρο του 2024, ενώ το αφρώδες κρασί θα κυκλοφορήσει στην Αυστραλία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την ετικέτα Dolly Parton.

«Είμαστε πέρα για πέρα ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα Dolly Wines στον κόσμο», δήλωσε η Sandy Mayo, επικεφαλής μάρκετινγκ της Accolade Wines.

«Η ίδια η Dolly συμμετείχε σε όλες τις πτυχές του κάθε κρασιού και πιστεύουμε ότι αποτυπώνουν τέλεια τη μαγευτική αίσθηση της διασκέδασης και της λάμψης της. Όπως και η ίδια η κυρία, πιστεύουμε ότι όλοι, παντού, θα τα λατρέψουν. Εμπρός, βάλτε στον εαυτό σας ένα ποτήρι φιλοδοξίας!»

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα