Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου, 2025
13.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιχθυαγορά Βαρβακείου: Ανοικτά η από το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας

ΑρχικήΝέαΙχθυαγορά Βαρβακείου: Ανοικτά η από το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας
spot_img

Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά.

Με τιμές μειωμένες κατά 1-2 ευρώ και συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, αναμένει η Βαρβάκειος Αγορά τους καταναλωτές.

Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ σημείωσε ότι η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί, ενώ πρόσθεσε ότι οι τιμές δεν θα αλλάξουν και ότι δεν τίθεται θέμα επάρκειας.

Για τις τιμές ο πρόεδρος ανέφερε ότι γύρω στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ, που ήταν πέρυσι, πωλείται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) , τα 12 ευρώ αγγίζει η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ, δηλαδή είναι περίπου δύο ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98 ευρώ και είναι φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.

«Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος», τόνισε ο κ. Σίμος και υπενθύμισε ότι η Βαρβάκειος κάνει πωλήσεις και ηλεκτρονικά.

«…Θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς.

AΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιδημία «ταινίας» σε Βελγικό σχολείο – Πατέρας τράβηξε από το σώμα του γιου του σκουλήκι μήκους 1 μέτρου

Η μόλυνση προκαλείται με κατανάλωση μολυσμένων τροφών με αυγά του σκώληκα ή με ώριμο σκώληκα

Πώς οι τροφικές δηλητηριάσεις οδηγούν σε καρκινογενέσεις – Επιστημονική Ανασκόπηση μελετών

Μεγάλος όγκος ερευνών επιβεβαιώνει ότι μία τροφική δηλητηρίαση σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι μία παροδική ταλαιπωρία αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο