Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
27.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καφεστίαση: δωρεάν εξοπλισμός από την Coca Cola και το Ίδρυμα Μποδοσάκη

ΑρχικήΝέαΚαφεστίαση: δωρεάν εξοπλισμός από την Coca Cola και το Ίδρυμα Μποδοσάκη
spot_img

cibum team

Επεκτείνεται το πρόγραμμα «Future Loading» που ξεκίνησε η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη για την στήριξη του κλάδου Ho.Re.Ca με στόχο να συμβάλλει περαιτέρω στην ασφαλή επαναλειτουργία και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας, μέσα από δωρεάν εξοπλισμό και χρήσιμα εργαλεία.

Συγκεκριμένα, ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος προσφέρει δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από την συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ. Επίσης, προσφέρει δωρεάν εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία προκειμένου να υιοθετήσουν στην πράξη βέλτιστες πρακτικές, μέσα από online workshops και σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων, τον ολοκληρωμένο Zero Waste Future οδηγό, καθώς και κάδους ανακύκλωσης.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα wwww.bodossaki.gr/futureloading και να υποβάλουν την αίτησή τους.

Το «Future Loading» τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, περισσότερες από 100 επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από τα 16 δωρεάν εργαλεία της πλατφόρμας, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς: εταιρεία πιστοποίησης TÜV Austria, ΜΚΟ Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Coca-Cola Τρία Έψιλον με το πρόγραμμα #Youth Empowered: The HoReCa Edition, efood, Found.ation, Avocado, Pobuca, Google, Notice Content and Services (HO.RE.CA OPEN, FnB Daily), Αθηνόραμα, Hotelbrain Group, Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδης και ΕΦΕΤ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ορυκτέλαια στα τρόφιμα: Οι πιέσεις της βιομηχανίας καθυστερούν την προστασία των καταναλωτών – Αποκαλυπτικά έγγραφα της ΕΕ

Στο φως διαφωνίες, επιρροές και γραφειοκρατικές περιπλοκές γύρω από τον νέο κανονισμό για τους επικίνδυνους ρυπαντές τροφίμων

Η απάτη και ο κίνδυνος των “βιολογικών” οικιακών σκευών – Ανησυχία για την ασφάλεια της μελαμίνης

Η μελαμίνη εξακολουθεί να υπάρχει ευρέως σε είδη που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (FCA) και δηλώνονται ως κατασκευασμένα από μπαμπού

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα