ΑρχικήΝέαmarketingΚαι παντού και μόνος ο πρωταγωνιστής στη νέα διαφήμιση του Λουμίδης Παπαγάλος

Και παντού και μόνος ο πρωταγωνιστής στη νέα διαφήμιση του Λουμίδης Παπαγάλος

2 λεπτά ανάγνωσης

Ατμοσφαιρικό αλλά χωρίς… καφενείο, το νέο τηλεοπτικό σποτ του Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Νέα εποχή για τις διαφημίσεις του Λουμίδης Παπαγάλος, αφού μάλλον το καφενείο του Πατρίκιου Κωστή… έκλεισε! Τι και αν είχαμε συνηθίσει και αγαπήσει, τις διαφημίσεις με δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και να συζητούν διάφορα, σημαντικά και ασήμαντα όπως κάνει όλος ο κόσμος, στα καφενεία… τώρα στη νέα ταινία μοναδικός πρωταγωνιστής είναι ο γοητευτικός εισαγγελέας της σειράς “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 που δεν πίνει τον καφέ του στο καφενείο, αλλά σε διάφορα όμορφα μέρη της Ελλάδας και παντού και μόνος δηλαδή (ίδιος είν’ ο πόνος)… Μέχρι και την προβλήτα μπροστά στον Λευκό Πύργο εκκένωσαν, για να γυρίσουν την διαφήμιση και να απολαύσει μόνος τον καφέ του.

- Advertisement -

Τώρα θα μου πεις, καλύτερα να είσαι μόνος παρά με κακή παρέα, αλλά στο καφενείο του “Θέμη” Πατρίκιου Κωστή, η παρέα πάντα ήταν καλή και πάντα είχε κάτι να πει, σαν μία ταινία μικρού μήκους, που άξιζε να παρακολουθήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, ξανά και ξανά. Τι να πρωτοθυμηθούμε, τον Κώστα Βουτσά με τον Σπύρο παπαδόπουλο, τον Διονύση Σαββόπουλο, τον Ισίδωρο Σταμούλη, τις τρείς χάριτες και τόσους άλλους.

Στη νέα διαφήμιση ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης παρέα με τον Λουμίδης Παπαγάλος Έκαστος μας προσκαλεί σε ένα νέο ταξίδι αισθήσεων και αρωμάτων, όπου κι αν βρισκόμαστε, αναφέρει το δελτίο τύπου, καθώς είναι γυρισμένο σε διάφορα όμορφα σημεία της Ελλάδας, στη θάλασσα στο βουνό, στην Ακρόπολη, στο Λευκό Πύργο, σε ένα πολυτελές σπίτι, αλλά όχι στο καφενείο με τις ευρηματικές ατάκες και ιστορίες των θαμώνων του.

- Advertisement -

Δεν λέμε ωραία η διαφήμιση αλλά… μία από τα ίδια. Έχουμε δει και άλλες τέτοιες. Πολλές!

- Advertisement -

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Δηλητηριάσεις από συμπληρώματα διατροφής: Στη δημοσιότητα έκθεση της Tox Info Suisse με 1.303 περιστατικά

Πενταετής ανάλυση 1.303 περιστατικών στην Ελβετία δείχνει ότι τα περισσότερα αφορούσαν παιδιά, ενώ οι σοβαρότερες δηλητηριάσεις συνδέθηκαν κυρίως με προϊόντα καφεΐνης και pre-workout

Νέα μελέτη δείχνει πώς μπορεί να μειωθεί το αρσενικό στο ρύζι χωρίς να αυξηθεί το κάδμιο

Νέα πολυετής μελέτη δείχνει ότι μια διαφορετική πρακτική άρδευσης μπορεί να μειώσει σημαντικά το καρκινογόνο αρσενικό χωρίς να αυξάνει ένα δεύτερο τοξικό μέταλλο, το κάδμιο

ΚΥΑ Ανθυγιεινού Επιδόματος στο ΥΠΑΑΤ: Το μνημείο ανισότητας που δημιουργεί υπαλλήλους δύο ταχυτήτων

Η νέα απόφαση διαχωρίζει την «ευπαθή ομάδα» των Κτηνιάτρων από τους «απρόσβλητους Χημικούς, Γεωπόνους και Βιολόγους στα εργαστήρια και τα κλιμάκια ελέγχων του ΕΦΕΤ, υπονομεύοντας τη συλλογική προσπάθεια και την κοινή λογική