Οι γαλακτοπαραγωγοί αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους παροχής προϊόντων προστιθέμενης αξίας που παρέχουν περισσότερα από την άποψη της διατροφής και της γεύσης στους καταναλωτές.
Μια κοινή τάση στον κλάδο είναι η παροχή γάλακτος χωρίς λακτόζη. Αλλά, όπως ανακαλύπτουν οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων, οι περιορισμοί επεξεργασίας των ενζύμων μπορούν να μετατρέψουν την καινοτομία “χωρίς λακτόζη” σε μια δύσκολη και δαπανηρή εφαρμογή.
Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο παρέχει μια επισκόπηση του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε ένζυμα στην παραγωγή και να αποκτήσετε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2022, στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια 60 λεπτά.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ