Τετάρτη, Ιανουάριος 8, 2025
17.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Webinar για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής «χωρίς λακτόζη»

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνWebinar για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής «χωρίς λακτόζη»
spot_img

Οι γαλακτοπαραγωγοί αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους παροχής προϊόντων προστιθέμενης αξίας που παρέχουν περισσότερα από την άποψη της διατροφής και της γεύσης στους καταναλωτές.

Μια κοινή τάση στον κλάδο είναι η παροχή γάλακτος χωρίς λακτόζη. Αλλά, όπως ανακαλύπτουν οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων, οι περιορισμοί επεξεργασίας των ενζύμων μπορούν να μετατρέψουν την καινοτομία “χωρίς λακτόζη” σε μια δύσκολη και δαπανηρή εφαρμογή.

Αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο παρέχει μια επισκόπηση του ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσθέσετε ένζυμα στην παραγωγή και να αποκτήσετε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2022, στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια 60 λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο