Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
18.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΚΕΟΣΟΕ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος “Οινογνωσία”

ΑρχικήΝέαΚΕΟΣΟΕ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος "Οινογνωσία"
spot_img

Στην ιστοσελίδα του ΚΕΟΣΟΕ είναι από σήμερα αναρτημένα τα ονόματα των επιτυχόντων του προγράμματος «Οινογνωσία». Πρόκειται για μια διαδικασία που είχε προκηρύξει ο Κλαδικός Εθνικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελοοινικών Προϊόντων και οι αιτήσεις υποβλήθηκαν από τις 10 έως τις 23 Νοεμβρίου.

   Τα οριστικά αποτελέσματα λαμβάνουν υπ’ όψιν την περιφερειακή κατανομή τόσο των προγραμμάτων όσο και του αριθμού ωφελουμένων όπως ορίστηκαν στην 3η πρόσκληση και που συνολικά ανέρχονται στους 14 εργαζόμενους αποκλειστικά του ιδιωτικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Το πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» είναι επιδοτούμενο με 5 ευρώ μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 ευρώ για τα προγράμματα 100 ωρών, που αφορούν (7) επτά ωφελούμενους και 400 ευρώ για τα προγράμματα 80 ωρών, που αφορούν επίσης (7) επτά ωφελούμενους) και λόγω της covid-19, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

   Η επιδοτούμενη κατάρτιση αφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούν:

   – Γευσιγνώστης Οίνων,

   – Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,

   – Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,

   – Στέλεχος Εξαγωγικού – Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων

    – Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων.

   Αναλυτικά οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες στο ηλεκτρονικό αρχείο:

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AMIMho1OSSe8rhk&cid=FA1AD813FC2B2A21&id=FA1AD813FC2B2A21%213895&parId=FA1AD813FC2B2A21%213725&o=OneUp

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο