Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, 2025
12.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Korean Air: Τέλος στα στιγμιαία νουντλς με την προσθήκη καυτού νερού

ΑρχικήΝέαKorean Air: Τέλος στα στιγμιαία νουντλς με την προσθήκη καυτού νερού
spot_img

Η Κορεάτικη εταιρεία σταματά τη διάθεση των νουντλς λόγω συχνών περιστατικών με αναταράξεις σε πτήσεις.

Η Korean Air θα σταματήσει να σερβίρει στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στιγμιαία νουντλς, ένα δημοφιλές σνακ στην Κορέα, γνωστό ως ramyeon, το οποίο απαιτεί για την παρασκευή του την προσθήκη βραστού νερού, στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιεί λόγω της αύξησης των περιστατικών με αναταράξεις.

Οι ανησυχίες σχετικά με τις αναταράξεις σε πτήσεις έχουν αυξηθεί από τον Μάιο που μια πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο συνάντησε έντονες αναταράξεις με αποτέλεσμα ένας επιβάτης να πάθει ανακοπή και δεκάδες να τραυματιστούν.

Τα στιγμιαία νουντλς διαφημίζονται έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως μια δελεαστική προσφορά της αεροπορικής εταιρείας στις πτήσεις της.

Η Korean Air ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αυξάνονται τα περιστατικά με αναταράξεις και ότι θα σταματάει την παροχή των υπηρεσιών της, για τις μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις της, κατά 20 λεπτά νωρίτερα και συγκεκριμένα 40 λεπτά πριν από την προσγείωση.

Η προσφορά κούπας με ζεστό νερό για την παρασκευή των νουντλς στους επιβάτες της οικονομικής θέσης θα σταματήσει από τις 15 Αυγούστου. Στη λίστα με τα σνακς θα περιλαμβάνονται πλέον σάντουιτς, κορν ντογκς (Σ.τ.Σ: λουκάνικο σε ξυλάκι που έχει επικαλυφθεί με ένα παχύ στρώμα κουρκούτι από καλαμποκάλευρο και τηγανίζεται) και hot pockets (Σ.τ.Σ: τραγανά γεμιστά συνήθως με τυρί σνακ), ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η Κorean Air είναι μια από τις 21 αεροπορικές εταιρείες που εντάχθηκαν σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για αναταράξεις σε πραγματικό χρόνο, κάτι που έχει θεσπιστεί από το 2020 από την Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA).

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.

Το νέο ποτό που χαρακτηρίστηκε ως “αναδυόμενος κίνδυνος” από τις Ευρωπαϊκές Αρχές

Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση της EFSA για το νέο ποτό χωρίς αλκοόλ που στοχεύει όμως, να έχει τις ίδιες επιδράσεις με τα αλκοολούχα ποτά.

Ελληνικό τυρί με καρκινογόνες ουσίες προκάλεσε ευρωπαϊκό συναγερμό – Eξάγεται σε 6 χώρες (φωτο)

Συστατικά ορυκτελαίων (MOAH) που ταξινομούνται από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ως δυνητικά καρκινογόνα, σε φέτες vegan τυριού που παράγεται στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο