Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μεγάλη διάκριση της Φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Awards 2021

ΑρχικήΝέαΜεγάλη διάκριση της Φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Awards 2021
spot_img

cibum team

 Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι και η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ με 40% λιγότερο αλάτι διακρίθηκαν στα φετινά Olymp Awards 2021 για την ασύγκριτη ποιότητα, την αυθεντική γεύση και το πλούσιο άρωμά τους.

Tα Olymp Awards αποτελούν έναν κορυφαίο διαγωνισμό ανώτερης ποιότητας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός για την εξειδικευμένη μέθοδο βαθμολόγησης που ακολουθεί. Συγκεκριμένα, όλα τα προϊόντα δοκιμάζονται με την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς τη συσκευασία τους ή κάποιο άλλο διακριτικό στοιχείο. Τα δείγματα αξιολογούνται από διακεκριμένους σεφ με βασικότερα κριτήρια τη γεύση, την υφή, την όψη, την οσμή και τη γενική αίσθηση απόλαυσης.

- Advertisement -

Σε όλα αυτά τα κριτήρια υπερτερούν τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, τα οποία παράγονται σε ένα πιο σύγχρονα εργοστάσια τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με αγάπη και μεράκι, με σεβασμό στην παράδοση αλλά και με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό και νέες, βελτιωμένες πρακτικές.

Η γνώση και η εξειδίκευση των ανθρώπων της ΗΠΕΙΡΟΣ, έχουν οδηγήσει στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που επιλέγονται καθημερινά από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα