Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
20.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια στον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑρχικήΝέαΝέα Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια στον ΟΠΕΚΕΠΕ
spot_img

Τρία νέα μέλη τοποθετήθηκαν στη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά.

   Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού αναλαμβάνει η Γεωργία Αθανασάκη, νέα Γενική Διευθύντρια ορίστηκε η Όλγα Μωραΐτου – Ζώη ενώ τακτικό μέλος στο Δ.Σ. ορίστηκε ο Γιαννακουλόπουλος Βασίλειος.

- Advertisement -

   Η Γεωργία Αθανασάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Θα αναλάβει τη θέση της Αντιπροέδρου μέχρι την πλήρωση της θέσης μέσω της σχετικής προκήρυξής και διαδικασίας, η οποία ολοκληρώνεται από το Α.Σ.Ε.Π.

   Η κ. Όλγα Μωραΐτου – Ζώη είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών & Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων καθώς και ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης.

   Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, Τακτικό Μέλος του Δ.Σ., ορίστηκε ο Γιαννακουλόπουλος Βασίλειος, Ορκωτός ελεγκτής, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία

Γιατί το ψωμί χαλάει τόσο γρήγορα; Το λάθος που κάνουμε

Εάν το ψωμί σας δεν αποθηκευτεί σωστά, μπορεί να συσσωρεύσει υγρασία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα