Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νεκρή σαύρα σε σαλάτα σοκάρει την κοινή γνώμη στο Σιάτλ

ΑρχικήΝέαΝεκρή σαύρα σε σαλάτα σοκάρει την κοινή γνώμη στο Σιάτλ
spot_img

cibum team

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην περιοχή του Σιάτλ αναφέρουν ότι μια γυναίκα βρήκε μια νεκρή σαύρα στη σαλάτα ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της περιοχής.

Η Μανιζά Κουρίσι ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Σιάτλ μετά από τη συγκλονιστική εμπειρία με μια σαλάτα που σερβιρίστηκε για μεσημεριανό γεύμα στο εστιατόριο Evergreens.

- Advertisement -

«Δεν έχουν αναφερθεί ανάλογες περιπτώσεις σε αυτό το εστιατόριο αλλά είναι πιθανό η σαύρα να υπήρχε σε μία από τις σφραγισμένες συσκευασίες λαχανικών», ανέφερε έκθεση του επιθεωρητή της Δημόσιας Υγείας.

Ο δικηγόρος ασφάλειας τροφίμων που εδρεύει στο Σιάτλ, Μπιλ Μάρλερ, ειδικός στον τομέα της ασφάλειας των τροφίμων, δήλωσε στο KIRO-TV Channel 7 ότι η εύρεση πλασμάτων στα τρόφιμα δεν είναι τόσο σπάνια όσο νομίζετε.

«Φίδια, ποντίκια, αράχνες, άλλοτε ζωντανά άλλοτε όχι βρίσκονται σε τρόφιμα», είπε ο Μάρλερ. «Το θετικό είναι ότι, παρόλο που αυτά τα πράγματα είναι γκροτέσκο, τις περισσότερες φορές δεν προκαλούν ανθρώπινες ασθένειες».

Η Κουρέσι είπε στην εφημερίδα ότι ένα μέρος του ποδιού και της ουράς της σαύρας έλειπαν, αφήνοντάς την με την απορία εάν εκείνη έφαγε τα μέρη που λείπουν χωρίς να το καταλάβει, ενώ δεν μπόρεσε να απαντήσει εάν μολύνθηκαν τα πιάτα άλλων πελατών.

Άλλα μέσα ενημέρωσης της περιοχής ανέφεραν ότι η διεύθυνση του εστιατορίου ήταν εξίσου σοκαρισμένη με την πελάτη τους.

Ο Ian Courtnage, Διευθύνων Σύμβουλος της Evergreens, είπε στο τηλεοπτικό κανάλι ότι η εταιρεία πληρώνει ένα παραπάνω ποσό στους προμηθευτές για να διασφαλίσει ότι τα λαχανικά που αγοράζουν είναι ασφαλή.

Η Κουρέσι είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι δημοσιοποίησε το θέμα, προς γνώση και συμμόρφωση των υπαλλήλων οι οποίοι έπρεπε να είχαν δει τη σαύρα πριν φτάσει στο τραπέζι της.  

Πηγή: FSN

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα