Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Ύποπτα» για σαλμονέλα μπαχαρικά γνωστής εταιρείας

ΑρχικήΝέα«Ύποπτα» για σαλμονέλα μπαχαρικά γνωστής εταιρείας
spot_img

cibum team

Σε ανάκληση μπαχαρικών της προχώρησε η γνωστή εταιρεία McCormick & Company Inc, λόγω πιθανής μόλυνσης από σαλμονέλα.

Τα προϊόντα, που ανακλήθηκαν, είναι τα McCormick Perfect Pinch Italian Seasoning, McCormick Culinary Italian Seasoning και Frank’s RedHot Buffalo Ranch Seasoning και είχαν σταλεί σε 32 πολιτείες των ΗΠΑ, τις Βερμούδες και τον Καναδά.

Ο δυνητικός κίνδυνος τέθηκε υπόψη του McCormick από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων κατά τη διάρκεια ρουτίνας δοκιμών.

Το πιθανότερο είναι ότι πολλοί καταναλωτές έχουν τα προϊόντα ήδη στα σπίτια τους, ενδεχομένως εδώ και καιρό, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής τους.

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και πληροφορίες από τις παρτίδες, προκειμένου όσοι τα εντοπίσουν στο σπίτι τους, να τα πετάξουν.

Τα προϊόντα της εταιρείας κυκλοφορούν και στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά οι συγκεκριμένες παρτίδες δεν είχαν έρθει στη Γηραιά Ήπειρο.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα