Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΟΑΕΔ: Κατάρτιση ανέργων σε καινοτόμες μεθόδους στον αγροτικό τομέα

ΑρχικήΝέαΟΑΕΔ: Κατάρτιση ανέργων σε καινοτόμες μεθόδους στον αγροτικό τομέα
spot_img

cibum team

Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00, οι αιτήσεις για το νέο πιλοτικό πρόγραμμα κατάρτισης 100 ανέργων στη θεματική ενότητα «Καινοτόμες Μέθοδοι στον Αγροτικό Τομέα», στο πλαίσιο των νέων δράσεων του ΟΑΕΔ για τη συνεχή αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού, μέσω συνεργασίας με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 70 ωρών, σχεδιάστηκε για την ενίσχυση των δεξιοτήτων ανέργων αποφοίτων γεωπονικής κατεύθυνσης ή νέων ανέργων οι οποίοι είναι γνώστες πληροφορικής και αυτοματισμών και ενδιαφέρονται για την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων μεθόδων στην αγροτική παραγωγή.

- Advertisement -

Το πιλοτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε εγγεγραμμένους ανέργους 18-60 ετών, αποφοίτους δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με πτυχίο σε συναφείς ειδικότητες με το αντικείμενο, καθώς και γνώση Η/Υ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή αιτήσεων γίνεται, μέχρι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr, στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/psephiakes-dexiotetes/programma-katartises-kainotomes-methodoi-ston-agrotiko-tomea.

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Ψηφιακές Δεξιότητες → Πρόγραμμα κατάρτισης «Καινοτόμες μέθοδοι στον αγροτικό τομέα».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο σύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης, με εκπαιδευτική και τεχνική υποστήριξη, που θα συμβάλει καθοριστικά στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταρτιζόμενους και στην επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.

Στους καταρτιζόμενους, που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, χορηγείται πιστοποιητικό επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελαιόλαδο: “Πόρτα” από την EFSA σε ισχυρισμό υγείας για μείωση της χοληστερόλης

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων αξιολόγησε εάν ισχύει ο ισχυρισμός υγείας, ότι οι πολυφαινόλες ελαιολάδου συμβάλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων HDL-χοληστερόλης

Η αλήθεια για τα κατεψυγμένα: Τι κρατά τους καταναλωτές μακριά τους;

Γιατί οι καταναλωτές διστάζουν με τα κατεψυγμένα τρόφιμα – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Δημοφιλή γλυκά και σνακ με διοξείδιο του τιτανίου και γλυκερόλη – Οι εργαστηριακές δοκιμές και οι συμβουλές των παιδιάτρων

Η συνέπειες της κατανάλωσης αυτών των προϊόντων, είναι η παχυσαρκία, προβλήματα ψυχικής υγείας, αυξημένος κίνδυνος καρκίνου και καρδιαγγειακών παθήσεων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα