Η έκθεση iba αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής διεθνώς
Εννέα εταιρείες από την Ελλάδα συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, iba, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό GHM, επίσημος αντιπρόσωπος του οποίου στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συνολικά, στην έκθεση έλαβαν μέρος 985 επιχειρήσεις από 46 χώρες, ενώ η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τις εταιρείες: Bizerba, EBAK Kyriakos Zourtoumidis & CO, ELIN SA, FOODLine Co., Gatzelakis K. & Sons SA, INCONEQ, Lappas, Polypan Group και SUGART – Cake Decoration. Οι Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 49.115 εμπορικούς επισκέπτες από 149 χώρες.
Σημειώνεται, ότι η iba αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής διεθνώς, προσφέροντας μία μοναδική πλατφόρμα ανταλλαγής τεχνογνωσίας, προβολής και ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών. Η επόμενη διοργάνωση της iba θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο, από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου 2027, ανανεώνοντας το παγκόσμιο ραντεβού του κλάδου. Για πληροφορίες αναφορικά με την iba, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.