Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Η Αλίκη Γκοβόσδη, επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού

ΑρχικήΝέαΟλυμπιακή Ζυθοποιία: Η Αλίκη Γκοβόσδη, επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού
spot_img

cibum team

Τη θέση της Human Resources Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία ανέλαβε η Αλίκη Γκοβόσδη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων εταιρειών και οργανισμών στη χώρα μας.

 Η Αλίκη Γκοβόσδη εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το 2013 ως HR Generalist, ενώ το 2015 ανέλαβε τη θέση της HR Business Partner, Commercial & Support Functions. Τον Μάρτιο του 2020, ως Acting HR Manager, ανέλαβε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός συνεκτικού και ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Πριν την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η Αλίκη Γκοβόσδη είχε εργαστεί στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας της Ελλάδος, της Δ.Ε.Η. και της Coca-Cola Hellenic AG.

 Ο Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, κ. Dejan Beko, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και πηγή έμπνευσης για να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε. Στέλεχος με μακρά πορεία στην εταιρεία μας, η Αλίκη Γκοβόσδη συνέβαλε τα μέγιστα στη διαχείριση της πρόκλησης της πανδημίας σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. Από τη θέση της HR Director πλέον, είμαι σίγουρος ότι θα εντείνει τις δράσεις μας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπων μας, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη, υποστηρίζοντας, έτσι, τον εταιρικό μας σκοπό, να “Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο”».  

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα