Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Olympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α’ Β’ και Γ’ στο “Ελ. Βενιζέλος”

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςOlympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α' Β' και Γ' στο "Ελ. Βενιζέλος"
spot_img

Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Η Olympic Catering AE, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής προϊόντων ζεστής και κρύας κουζίνας, αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντων ζύμης, εξυπηρετεί πτήσεις της Ολυμπιακής καθώς και άλλων αεροπορικών εταιριών και τροφοδοτεί βιομηχανίες, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεξιώσεων υψηλών απαιτήσεων, ενδιαφέρεται να προσλάβει Α’, Β’ και Γ’ Μάγειρες, για το εργοστάσιο της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

- Advertisement -

Απαιτήσεις θέσης:

  • Επιθυμητή Εμπειρία σε μαζική εστίαση/ βιομηχανία τροφίμων
  • Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ομαδικό πνεύμα, καλή επικοινωνία, ευχάριστη προσωπικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών και οργανωτικότητα.

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πλήρη ασφάλιση και ρεπό
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ ή e-pass Αττικής οδού με πλήρεις διελεύσεις (το οποίο καλύπτει την μετάβαση στο Αεροδρόμιο)

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα