Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Olympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α’ Β’ και Γ’ στο “Ελ. Βενιζέλος”

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςOlympic Catering: 4 θέσεις εργασίας για μάγειρες Α' Β' και Γ' στο "Ελ. Βενιζέλος"
spot_img

Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Η Olympic Catering AE, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς παραγωγής προϊόντων ζεστής και κρύας κουζίνας, αρτοζαχαροπλαστικής και προϊόντων ζύμης, εξυπηρετεί πτήσεις της Ολυμπιακής καθώς και άλλων αεροπορικών εταιριών και τροφοδοτεί βιομηχανίες, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και αναλαμβάνει τη διοργάνωση δεξιώσεων υψηλών απαιτήσεων, ενδιαφέρεται να προσλάβει Α’, Β’ και Γ’ Μάγειρες, για το εργοστάσιο της στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα Σπάτα Αττικής.

Απαιτήσεις θέσης:

  • Επιθυμητή Εμπειρία σε μαζική εστίαση/ βιομηχανία τροφίμων
  • Δυνατότητα απασχόλησης σε κυλιόμενο ωράριο

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης.
  • Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται από ομαδικό πνεύμα, καλή επικοινωνία, ευχάριστη προσωπικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών και οργανωτικότητα.

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πλήρη ασφάλιση και ρεπό
  • Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Προοπτικές εξέλιξης
  • Κάρτα απεριορίστων διαδρομών για τα ΜΜΜ ή e-pass Αττικής οδού με πλήρεις διελεύσεις (το οποίο καλύπτει την μετάβαση στο Αεροδρόμιο)

Είδος Εργασίας: Πλήρης απασχόληση, Μόνιμος

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μην το φοβάστε… Πέντε φλιτζάνια καφέ κάνουν καλό σε άτομα με καρδιακή αρρυθμία

Ερευνητές παρακολούθησαν 2.400 ανθρώπους με κολπική μαρμαρυγή για τρία χρόνια.

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο