Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα

Ποτά κάνναβης: Η νέα τάση στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών

H νέα κουλτούρα σε τρόφιμα και ποτά.

«Μαύρη» πρόβλεψη από ΔΝΤ: Γιατί έρχονται αυξήσεις 25% στις τιμές των τροφίμων

 Ποιες χώρες θα «χτυπήσουν» περισσότερο οι ανατιμήσεις

Nutriscore: Συστάθηκε η Ελληνική “Task force”

Στόχος η επίλυση των θεμάτων που έχουν ανακύψει με την εμπρόσθια διατροφική επισήμανση των τροφίμων.

Η Dole ανακαλεί βατόμουρα και μύρτιλλα λόγω Cyclospora.

Σε ΗΠΑ και Καναδά. Τα συμπτώματα της μόλυνσης είναι διάρροια, κράμπες στο στομάχι και ναυτία.

Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλωσης από πουλερικά στις ΗΠΑ

Ένα θάνατος και 474 κρούσματα σαλμονέλας.

e-Λιανικό: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τον δεύτερο κύκλο

Αναβάθμιση του e-shop μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επιστήμονες τροφίμων: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για την πρόβλεψη κινδύνου

Πρόβλεψη μελλοντικών επιπέδων μόλυνσης των τροφίμων.

Έκρηξη της ζήτησης για το ελληνικό ελαιόλαδο, σε παγκόσμιο επίπεδο

Υπερτριπλασιάστηκαν οι εξαγωγές μέσα σε μία 20ετία

ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές για ελιές Καλαμών και καπνά Βιρτζίνια

Ανακοίνωση για την ημερομηνία καταβολής.

Από τα «έξυπνα» κολάρα των Καλαρρύτικων προβάτων, στα φημισμένα τυριά Μετσοβόνε…

Ισχυρή η σύνδεση της επιστήμης με την παράδοση.

Απαγορεύονται οι διαφημίσεις ανθυγιεινών τροφίμων στη Βρετανία

Θα επιτρέπονται μετά τις 9 το βράδυ. Έντονες αντιδράσεις.

Ο FAO προειδοποιεί για δηλητηριάσεις από ψάρι γλυκού νερού

Η νόσος Β Streptococcus  δεν ήταν γνωστό ότι μεταδίδεται από τα ωμά ψάρια.

Υποχρέωση αναλυτικής ετικέτας στα αλκοολούχα ποτά. Αλλάζει ο Καν 1169/2011

Τέλος του 2022 αναμένεται η απόφαση.

Λαθρεμπόριο αλκοολούχων: 20 δις ο τζίρος στην Ελλάδα

Απώλειες 6 δισ. στα φορολογικά έσοδα

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

Webinar από την EBRD και τον ΣΕΒΓΑΠ: «Ελληνικές Εταιρίες Γαλακτοκομικών Προϊόντων: Προωθώντας τις εξαγωγές στην μετάCOVID εποχή»

Η κατάρτιση των αγροτών οδηγεί σε βελτίωση της παραγωγής και αύξηση των εξαγωγών

Επίσκεψη του ΥπΑΑΤ στην  Αβερώφειο Σχολή.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη ακρυλαμιδίου.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης