Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
28.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΑρχικήΝέαΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα
spot_img

cibum team

   Webinar με θέμα «Ελληνικές Εταιρίες Γαλακτοκομικών Προϊόντων: Προωθώντας τις εξαγωγές στην μετάCOVID εποχή» διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και o Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Σ.Ε.Β.ΓΑ.Π.).

Το webinar, που έχει κύριο στόχο την ενίσχυση της δυναμικής των εταιριών του κλάδου των γαλακτοκομικών προϊόντων, υπό τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, μεταξύ 14:00 – 16:00 διαδικτυακά.  H συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των βασικών τάσεων στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και στην πρόταση λύσεων, προκειμένου οι Ελληνικές εταιρίες του κλάδου να προωθήσουν επιτυχώς τα προϊόντα τους αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα εργαλεία της EBRD με στόχο την υποστήριξη των πλάνων ανάπτυξης και εξωστρέφειας των εταιριών.

Το webinar υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος “Advice for Small Businesses” της EBRD και χρηματοδοτείται από την Ελληνική Δημοκρατία. Η ΕBRD μέσω του προγράμματος Advice for Small Businesses και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κόμβου Επενδυτικών Συμβουλών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Ελληνικής Δημοκρατίας, βοηθάει τις μικρες και μεσαίες (ΜΜΕ) επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να πετύχουν.

Από το 2018 μέχρι και σημέρα έχει υποστηρίξει πάνω από 100 ελληνικές ΜΜΕ να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ πάνω από 400 επιχειρήσεις συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες επιχειρηματικές ενέργειες που τις βοήθησαν να εξελιχθούν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.

Εφαρμογή smartphone ελέγχει τα τρόφιμα για χημικές ουσίες που προκαλούν καρκίνο

Δείτε πόσα νιτρώδη άλατα περιέχουν τα τρόφιμά σας με... μια φωτογραφία
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα