Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα

ΑρχικήΝέαΔωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για τα γαλακτοκομικά προϊόντα
spot_img

cibum team

   Webinar με θέμα «Ελληνικές Εταιρίες Γαλακτοκομικών Προϊόντων: Προωθώντας τις εξαγωγές στην μετάCOVID εποχή» διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και o Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Σ.Ε.Β.ΓΑ.Π.).

Το webinar, που έχει κύριο στόχο την ενίσχυση της δυναμικής των εταιριών του κλάδου των γαλακτοκομικών προϊόντων, υπό τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, μεταξύ 14:00 – 16:00 διαδικτυακά.  H συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των βασικών τάσεων στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, αλλά και στην πρόταση λύσεων, προκειμένου οι Ελληνικές εταιρίες του κλάδου να προωθήσουν επιτυχώς τα προϊόντα τους αναπτύσσοντας τις εξαγωγές τους. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα εργαλεία της EBRD με στόχο την υποστήριξη των πλάνων ανάπτυξης και εξωστρέφειας των εταιριών.

Το webinar υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος “Advice for Small Businesses” της EBRD και χρηματοδοτείται από την Ελληνική Δημοκρατία. Η ΕBRD μέσω του προγράμματος Advice for Small Businesses και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κόμβου Επενδυτικών Συμβουλών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Ελληνικής Δημοκρατίας, βοηθάει τις μικρες και μεσαίες (ΜΜΕ) επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να πετύχουν.

Από το 2018 μέχρι και σημέρα έχει υποστηρίξει πάνω από 100 ελληνικές ΜΜΕ να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ πάνω από 400 επιχειρήσεις συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και άλλες επιχειρηματικές ενέργειες που τις βοήθησαν να εξελιχθούν.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

ΕΦΕΤ: Απαγορεύεται η χρήση bamboo στα πλαστικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα 

Που οφείλεται η μεγάλη μείωση των τροφικών δηλητηριάσεων. 

Σκόπελος: Κατάπιε γυαλί πίνοντας καφέ 

Επικίνδυνες για τον εγκέφαλο, βρεφικές τροφές στις ΗΠΑ. Υψηλά επίπεδα αρσενικού. 

Επιστήμη: Βρέθηκε γονίδιο σε πουλερικά που ενισχύει την άμυνα στο Campylobacter

Τα προϊόντα υδροπονικών καλλιέργειων λύση στις τροφικές δηλητηριάσεις 

Ε.Ε. : Δημιουργία σήματος για την καλή διαβίωση των ζώων στις φάρμες εκτροφής 

Μόσχα: απαγορεύεται η είσοδος σε εστιατόρια και μπαρ στους ανεμβολίαστους 

Επιστήμονες τροφίμων: Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου 

Έρευνα: η Νικοτιναμίδη προκαλεί ανοσία στις καλλιέργειες δημητριακών από μυκητιασικές ασθένειες 

EFSA: Νέα τρόφιμα – NOVEL FOOD – όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης 

Βανιλίνη από ανακύκλωση συσκευασιών PET, με την βοήθεια E. coli 

Alert: Σειρά κρουσμάτων σαλμονέλωσης από πεπόνια σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα