ΑρχικήΝέαΠαγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Η Endless EC στηρίζει του μελισσοκόμους Βόρειας Εύβοιας

Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Η Endless EC στηρίζει του μελισσοκόμους Βόρειας Εύβοιας

2 λεπτά ανάγνωσης

Έχοντας ήδη κάνει την αρχή, με την αγορά μελισσιών και εξοπλισμού για τους μελισσοκόμους της Βόρειας Εύβοιας, η Endless EC συνεχίζει την υποστήριξη της πρωτοβουλίας Beegin!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, η εταιρεία καλεί ενεργά όλους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας. Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν , με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.

- Advertisement -

Μέσω της αρχικής δωρεάς της Endless EC, εντοπίστηκαν οι ανάγκες τοπικών παραγωγών σε δύο χωριά της Βόρειας Εύβοιας, στο χωριό Αχλάδι και στο χωριό Παπάδες και δωρίστηκαν συνολικά 171 νέες κυψέλες σε 12 μελισσοκόμους. Κάθε κυψέλη έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20.000 μέλισσες και η δωρεά έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και τα δάση της περιοχής με 3.420.000 μέλισσες.

Επίσης, μέσω της προώθησης και της επικοινωνίας της πρωτοβουλίας, έχει συγκεντρωθεί ένα μέρος του χρηματικού ποσού που θα διατεθεί για την κάλυψη της επόμενης ανάγκης που θα εντοπίσει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΔΗΩ».  Έτσι, συνεχίζεται το έργο του Beegin, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες τοπικών μελισσοκόμων, με τελικό στόχο την ανάκαμψη του περιβάλλοντος.

- Advertisement -

H εταιρεία καλεί όλους να επισκεφτούν το beegin.gr και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, μέσω του button «Δράσε τώρα!».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Θανάσης Καλλιντέρης: Έχασε τα πάντα, ξεκίνησε από την αρχή με 100 ευρώ και σήμερα πρωταγωνιστεί στα ελληνικά microgreens

Η απώλεια στις χρηματαγορές, τα μεροκάματα και το «all in» πίσω από μια ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία

Τόνος: Έως και 1600 διαφορετικά παράσιτα στο 96% των δειγμάτων επιστημονικής έρευνας – Οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία

Εντοπίστηκαν συνολικά περισσότερα από 1.600 παράσιτα, ενώ παρουσία καταγράφηκε και στον μυϊκό ιστό, δηλαδή στο τμήμα του ψαριού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Οι δύο γυναίκες που έζησαν 117 χρόνια: Τι έτρωγαν καθημερινά, τι βρήκαν οι επιστήμονες και πώς κατάφεραν να αψηφήσουν τον χρόνο

Οι καθημερινές συνήθειες δύο υπεραιωνόβιων γυναικών και τα βιολογικά χαρακτηριστικά που εξετάζουν οι επιστήμονες.