Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lipton: Έρχεται νέο τσάι με αλκοόλ!

ΑρχικήΝέαΔιεθνήLipton: Έρχεται νέο τσάι με αλκοόλ!
spot_img

Η Lipton αναμένεται το επόμενο έτος να κυκλοφορήσει μια σειρά αλκοολούχων ποτών βύνης με το όνομα Lipton Hard Iced Tea.

Έχουμε ξαναμιλήσει και στο παρελθόν για την ανερχόμενη τάση των αναψυκτικών να κάνουν συνεργασίες με εταιρείες αλκοολούχων ποτών, όπως η Coca Cola με την Jack Daniel’s σε ένα takeaway κοκτέιλ που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

- Advertisement -

Σε αυτό το μονοπάτι βαδίζει σταδιακά και η Lipton που ανήκει στην PepsiCo, καθώς αναμένεται το επόμενο έτος να κυκλοφορήσει μια σειρά αλκοολούχων ποτών βύνης με το όνομα Lipton Hard Iced Tea.

Αυτό το νέο εγχείρημα αποτελεί τη σύμπραξη της Blue Cloud Distribution (επίσης της PepsiCo) και της FIFCO USA, η οποία παράγει ροφήματα βύνης και έχει παρουσία στις ΗΠΑ 130 έτη, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Piotr Jurjewicz.

Τα ποτά βύνης Lipton Hard Iced Tea θα διατίθενται σε μια σειρά από τέσσερις γεύσεις: Λεμόνι, Half and Half, ροδάκινο και φράουλα και θα περιέχει 5% αλκοόλ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σταδιακά στα καταστήματα μετά το πρώτο εξάμηνο του 2023, για να μπορούν οι καταναλωτές να δροσιστούν με αυτά το καλοκαίρι που έρχεται.  

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα