Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
16.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παραμένει προσωρινός πρόεδρος στον ΕΛΓΟ Δήμητρα ο Σέρκος Χαρουτουνιάν

ΑρχικήΝέαΠαραμένει προσωρινός πρόεδρος στον ΕΛΓΟ Δήμητρα ο Σέρκος Χαρουτουνιάν
spot_img

Με απόφαση του ΥπΑΑΤ Λευτέρη, Αυγενάκη.

Ο καθηγητής Σέρκος Χαρουτουνιάν παραμένει πρόεδρος και στη νέα μεταβατική διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη, Αυγενάκη. Υπενθυμίζεται πως ο καθηγητής του ΓΠΑ κ. Σέρκος Χαρουτουνιάν εκλέχθηκε  πρόσφατα Α’ Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Γεωργία (ECA, European Commission on Agriculture) του Διεθνούς Οργανισμού Γεωργίας και Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών – FAO (Food Agricultural Organization).

Σε αυτό το προσωρινό διοικητικό σχήμα, Α΄ αντιπρόεδρος θα είναι ο Νεκτάριος Βιδάκης, Καθηγητής Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και Β΄ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.

Μέλη:

– Γεωργία Χονδρολέου Ειδικός Επιστήμονας, κάτοχος Διδακτορικού, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

– Σπυρίδων Μάμαλης Γεωπόνος, ως εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.).

– Ανδρέας Δημητρίου, ως εκπρόσωπος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘ.Ε.Α.Σ) και

– Παναγιώτης Κάτσαρης, Γεωπόνος, ως αιρετός εκπρόσωπος του προσωπικού του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα