Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
22.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πλατφόρμα εξασφαλίζει την έγκαιρη πληρωμή μικρών επιχειρήσεων

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠλατφόρμα εξασφαλίζει την έγκαιρη πληρωμή μικρών επιχειρήσεων
spot_img

Ανατρεπτική λύση πληρωμών εντός της ημέρας που εκδίδεται το τιμολόγιο

Η καθυστέρηση πληρωμής είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι καθυστερήσεις πληρωμών έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις επιχειρήσεις, καθώς μειώνουν τη ρευστότητά τους και τις εμποδίζουν να αναπτυχθούν και δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη λειτουργία και τους μισθούς των εργαζομένων κάτι που ισχύει ακόμη περισσότερο στο σημερινό πλαίσιο της γεωπολιτικής και υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών δυσχερειών.

Το Fellow Pay με έδρα το Aarhus της Δανίας είναι μια ανατρεπτική λύση πληρωμών που διασφαλίζει ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αμείβονται δίκαια και έγκαιρα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Με το Fellow Pay, οι επιχειρήσεις μπορούν να στέλνουν γρήγορα τιμολόγια και να λαμβάνουν πληρωμές μέσω μιας ασφαλούς πλατφόρμας την ίδια μέρα.

Σε αντάλλαγμα για ένα τέλος — ίσο με 3,75 – 4,75% του συνόλου του τιμολογίου ανάλογα με τους όρους — το Fellow Pay προωθεί τα χρήματα στον εκδότη του τιμολογίου εκ των προτέρων, ανακτώντας το κόστος από τον παραλήπτη του τιμολογίου εντός 60 ή 90 ημερών. Ο εκδότης του τιμολογίου λαμβάνει τα μετρητά του αμέσως χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για καθυστερήσεις ή ελλείψεις πληρωμών, ενώ ο παραλήπτης του τιμολογίου επωφελείται επίσης καθώς έχει περισσότερο χρόνο για να εξοφλήσει τον λογαριασμό του. Καθώς και τα δύο μέρη μπορούν δυνητικά να επωφεληθούν από αυτή τη ρύθμιση, το τέλος μπορεί να καταβληθεί από οποιοδήποτε μέρος ή να κατανεμηθεί μεταξύ των δύο.

Το σύστημα βασίζεται σε μια πιστοληπτική αξιολόγηση του παραλήπτη του τιμολογίου —συχνά μιας μεγάλης εταιρείας— αλλά όχι του εκδότη του τιμολογίου. Ως εκ τούτου, οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν, στην πραγματικότητα, να επωφεληθούν από την πιστοληπτική ικανότητα των μεγαλύτερων επιχειρηματικών τους εταίρων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.

Σκάνδαλο: Εταιρείες κολοσσοί γνώριζαν αλλά απέκρυπταν τους κινδύνους από τα PFAS!

Devil they Knew: Συγκάλυψη εδώ και πολλές δεκαετίες των κινδύνων των PFAS από τις εταιρείες παραγωγής αποκαλύπτει έρευνα.

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα