Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Πως να πουλήσετε την Ασφάλεια Τροφίμων” – Νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για υπεύθυνους ποιότητας και επαγγελματίες της ασφάλειας τροφίμων 

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια Τροφίμων"Πως να πουλήσετε την Ασφάλεια Τροφίμων" - Νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για υπεύθυνους ποιότητας και επαγγελματίες της ασφάλειας τροφίμων 
spot_img

Πρακτικός οδηγός για την αποτελεσματική επικοινωνία της σημασίας της ασφάλειας των τροφίμων.

Ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας τροφίμων Nuno F. Soares κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Πώς να πουλήσετε την ασφάλεια των τροφίμων: Τα 3 ½ βήματα που θα αυξήσουν μαζικά τις πιθανότητες να σας ακούσουν».

Αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο εξηγεί ότι πιθανότατα παίζετε λάθος ρόλο στην Ιστορία Ασφάλειας Τροφίμων και με αυτό τον τρόπο αποκτάτε υψηλότερα επίπεδα απογοήτευσης, κούρασης και είστε λιγότερο αποτελεσματικοί» αναφέρεται στην ιστοσελίδα προώθησης του βιβλίου.

Ο Soares Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Πόρτο της Πορτογαλίας, είναι 20 χρόνια ως μηχανικός τροφίμων και κατά τη διάρκεια της πορείας του συνειδητοποίησε τη σημασία της κατανόησης της μεγάλης εικόνας και συνέχισε την εκπαίδευσή του για να αποκτήσει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκτός από το “Πώς να πουλήσετε την ασφάλεια τροφίμων ο Soares έχει γράψει και άλλα βιβλία όπως «Τροφική απάτη» «ISO 22000:2018» «Προστασία Τροφίμων» κα. . Εργάζεται αποκλειστικά στην υποστήριξη των επαγγελματιών της ασφάλειας των τροφίμων, βοηθώντας τους να επιτύχουν πιο ικανοποιητικές σταδιοδρομίες μέσω της συνεχούς μάθησης, των βελτιωμένων ικανοτήτων και μιας διευρυμένης νοοτροπίας.

“Έχω διαβάσει πολλά για την ασφάλεια των τροφίμων όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το How to Sell Food Safety του Nuno F. Soares, ήταν μια αποκάλυψη για μένα στην απλότητα και τη σημασία του μηνύματός του” δήλωσε ο Bill Marler, κορυφαίος συνήγορος για την ασφάλεια των τροφίμων, δικηγόρος και εκδότης του Food Safety News.

Ο Roy Kirby Partner at FoodsafERM δήλωσε: « Το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός για τους επαγγελματίες ασφάλειας τροφίμων σχετικά με την αποτελεσματική επικοινωνία σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας των τροφίμων. Το βιβλίο προσφέρει έναν πρακτικό οδηγό για την προώθηση μιας κουλτούρας για την ασφάλεια των τροφίμων και ως εκ τούτου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για οποιονδήποτε αφοσιώνεται στην ιεράρχηση της ασφάλειας των καταναλωτών στη βιομηχανία τροφίμων».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε το βιβλίο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.howtosellfoodsafety.com .

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμφιαλωμένα νερά: Νέα μελέτη βρήκε χημικά PFAS στο 99% των δειγμάτων – Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές

Νέα μελέτη αποκάλυψε πως τα «για πάντα χημικά» PFAS υπάρχουν στο 99% των εμφιαλωμένων νερών.

Τα αντικολλητικά τηγάνια προκαλούν προκαλούν δυσλειτουργία του σπέρματος!

Ερευνητές συσχετίζουν την παρουσία μικροπλαστικών από υλικό που χρησιμοποιείται σε αντικολλητικά τηγάνια με μειωμένη ποιότητα και αριθμό σπέρματος.

Καφές, κακάο, σόγια, φοινικέλαιο: Εγκρίθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο η παράταση εφαρμογής του EUDR

Παράταση ενός έτους στην εφαρμογή του κανονισμού της ΕΕ για την αποψίλωση των δασών.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο