Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Saucy Gloss: Η νέα “πικάντικη” σειρά lip gloss της Applebee’s

ΑρχικήΝέαΔιεθνήSaucy Gloss: Η νέα "πικάντικη" σειρά lip gloss της Applebee's
spot_img

Η Applebee’s κυκλοφορεί σειρά lip gloss, εμπνευσμένη από τις φτερούγες και τις σάλτσες της, σε συνεργασία με τη μάρκα καλλυντικών Winky Lux.

Δεν είναι νέο το ότι το φαγητό αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις εταιρείες καλλυντικών. Η Kraft Heinz -όχι πολύ καιρό πριν- κυκλοφόρησε μια σειρά περιορισμένης έκδοσης βερνικιών νυχιών με άρωμα τυριού, που φέρει το όνομα «Pinkies Out Collection», σε συνεργασία με την εταιρεία ομορφιάς Nails.INC, εμπνευσμένη από το τυρί Velveeta. Η αλυσίδα εστιατορίων, Applebee’s αποφάσισε να κάνει κάτι παρόμοιο κυκλοφορώντας τη σειρά lip gloss της, Saucy Gloss, εμπνευσμένη από τις φτερούγες που σερβίρει- και πιο συγκεκριμένα τις σάλτσες τους.

- Advertisement -

Τα lip gloss είναι μια συνεργασία μεταξύ του εστιατορίου και της μάρκας καλλυντικών Winky Lux και κυκλοφορούν σε 4…γευστικές αποχρώσεις: Get Me Hot Buffalo (κρεμώδες κοραλλί με Buffalo μυρωδικά), Sweet Chile Kiss (πλούσιο κόκκινο με υποτόνους τσίλι), Be My Honey Pepper (χρυσή απόχρωση με καρυκευμένο μέλι) και Honey BBQ-T (απόχρωση και γεύση μπάρμπεκιου με ελάχιστο μέλι).

Ακούγονται πράγματι λαχταριστά και -σύμφωνα με την ίδια την Applebee’s- είναι ιδανικά για ραντεβού σε εστιατόριο της αλυσίδας της.  Τα lip gloss είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο Winky Lux.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα