Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στην τελετή απονομής των βραβείων FoodExperts’ Awards στη DETROP HELEXPO
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η τελετή απονομής των Βραβείων Food Experts’ Awards του Cibum.
Πρόκειται για την πρώτη τελετή απονομής των διεθνών βραβείων καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Detrop HELEXPO στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ.
Η τελετή λαμβάνει χώρα στο κτήριο 10 της ΔΕΘ, με παρόντες τις νικήτριες εταιρείες και πλήθος κόσμου, τόσο εκθέτες όσο και επισκέπτες.
Την παρουσίαση της τελετής κάνει η Δημοσιογράφος Ελένη Τσαγκά, ενώ μέχρι αυτή την ώρα στο βήμα έχουν ανέβει ο Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος, MSc Food Science, Γενικός διευθυντής AG ADVENT και επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των FEA, o εκπρόσωπος της DETROP, καθώς και όσοι έλαβαν τιμητικές διακρίσεις, όπως ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Αντώνης Ζαμπέλας, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπύρος Κίντζιος, ο πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Γιάννης Σμαρνάκης, και η Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Αλεξάνδρα Μέγα.
Παρόντες είναι όλοι οι Χορηγοί οι οποίοι προσφέρουν σημαντικά έπαθλα στους νικητές: TUV AUSTRIA HELLAS, Εργαστήρια Τσακαλίδη, TUV Hellas TUV NORD, Eurofins Αναλυτικά εργαστήρια, SGS και Q CERT.
Μεταξύ των νικητών στις 25 κατηγορίες βρίσκονται μεγάλες εταιρείες του κλάδου Τροφίμων και ποτών, όπως ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, GOODY’S – Everest, ΔΩΔΩΝΗ, ΠΑΪΡΗ, ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ, ECOLAB, SIMPLY BURGERS, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, Κουφετοποιία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ, FITNESS MEALS, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ, CAFETEX, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ, Unismack, ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ, Agrologika, η Σχολή Αρτοποιίας Κρήτης, GIOBRE, FRESH LIFE-NULICIOUS, HELLAMCO, PASCAL, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, DOMESTICA, RITO’s FOOD, APLICONN, Digital bites, Mystery Pot, Agroknow, A&G Prime Trading NordTEch, FOOD ALLERGENS LAB, ALPHABROS, και άλλοι.
Να πούμε πως στην κατηγορία με τις εκπομπές και δημοσιογραφική παρουσία στην κατηγορία Great FOOD Media Perfomer νικητές είναι ο Άκης Πετρετζίκης με το Kitchen LAB στον ALPHA, η εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου «Γειτονιές στο Πιάτο» στον ΣΚΑΙ, η εκπομπή Happy Traveler του ΣΚΑΙ με τον Ευτύχη Μπλέτσα, οι παραγωγοί του podcast «Τhe Food Prosessors», η κ. Λεωνή Λειβαδίτη και ο κ. Νίκος Γκιώνης, το διατροφικό site Λόγω διατροφής.gr και το ένθετο στο περιοδικό της Πάτρας, ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ, «ευ ζην Magazine».