Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
11.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στην Αθήνα το GLOBALG.A.P. Tour 2023 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

ΑρχικήΠιστοποίησηΣτην Αθήνα το GLOBALG.A.P. Tour 2023 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
spot_img

Τα νέα δεδομένα και πρωτόκολλα πιστοποίησης καθώς και τις νέες τάσεις αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αγροτοδιατροφής.

Στην Αθήνα πραγματοποιείται φέτος το κορυφαίο διεθνές συνέδριο του αγροτοδιατροφικού κλάδου GLOBALG.A.P. Tour 2023 και διοργανώνεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Το συνέδριο διοργανώνεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GLOBALG.A.P. και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ παραγωγών, αλυσίδων super markets, αλυσίδων διανομής, επαγγελματιών ποιότητας, επαγγελματικών οργανώσεων και θεσμικών εκπροσώπων.

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, κατά τις ώρες: 09:00-17:00  στο ξενοδοχείο Electra Palace Hotel (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, 105 57 Αθήνα).

Για δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα του συνεδρίου, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3JraxkH

Η ατζέντα των θεμάτων που θα καλυφθούν, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, συμπεριλαμβανομένης της νέας έκδοσης v6 της GLOBALG.A.P, των απαιτήσεων των αλυσίδων super markets στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και του χώρου των υδατοκαλλιεργειών.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα καλυφθούν θέματα που αφορούν τα νέα δεδομένα και πρωτόκολλα πιστοποίησης καθώς και τις νέες τάσεις αλλά και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της αγροτοδιατροφής. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά θα δοθεί στην παρουσίαση των σχημάτων της GLOBALG.A.P ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση για όλα τα θέματα του κλάδου αλλά και σε σχέση με τα πρωτόκολλα και διαδικασίες πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι τη προηγούμενο συνέδριο της GLOBALG.A.P. στην Ελλάδα είχε πραγματοποιηθεί το 2017 σε διοργάνωση και πάλι από την TÜV HELLAS (TÜV NORDμε περισσότερους από 380 συμμετέχοντες και εξέχοντες ομιλητές.

Ο κ. Θωμάς Αραπογιάννης, Vice President Food & Agriculture της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Το συνέδριο GLOBALG.A.P. Tour 2023 αποτελεί σταθμό για τα θέματα του αγροτοδιατροφικού τομέα παγκοσμίως αλλά και της χώρας μας. Πρόκειται για έναν θεσμό με ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών του προκύπτουν εξαιρετικά συμπεράσματα. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που μας ανατέθηκε από την GLOBALG.A.P.  να διοργανώνουμε το φετινό συνέδριο και είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμά του θα είναι τουλάχιστον εφάμιλλο με αυτό το 2017 όταν και το είχαμε φιλοξενήσει ξανά».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων: Καινοτόμα πλατφόρμα ενημέρωσης για την νομοθεσία τροφίμων

Η νέα Πλατφόρμα Ειδικού Σκοπού για την Νομοκανονιστική Συμμόρφωση, βοηθά τις επιχειρήσεις, όχι μόνο να γνωρίζουν αλλά και να προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στην ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΕ: Αυστηρά μέτρα για την πάταξη “ψευδοοικολογικών” ισχυρισμών στις ετικέτες

Το 53,3 % των περιβαλλοντικών ισχυρισμών στην ΕΕ διαπιστώθηκε ότι είναι ασαφείς, παραπλανητικοί ή αβάσιμοι και το 40 % ατεκμηρίωτοι.

Viral η τάση κατανάλωσης σκυλοτροφής – Έντονες αντιδράσεις – Πάνω από 24 εκ. προβολές

Σύμφωνα με έναν fitness influencer, η τροφή για σκύλους έχει πολύ υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Αλλά κάνει να την καταναλώνουν οι άνθρωποι;
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα