ΑρχικήΝέαΣυσκευασίαΝέες Κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack της Isoplus από την Kapelis Packaging

Νέες Κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack της Isoplus από την Kapelis Packaging

2 λεπτά ανάγνωσης

Στις νέες οικολογικές, κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack της Kapelis Packaging η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής “myelements”.

Η εταιρεία ISOPLUS, σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας Kapelis Packaging, παρουσίασε πρόσφατα τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής “myelements” στις νέες οικολογικές, κομποστοποιήσιμες σακούλες τύπου Doypack, ενισχύοντας έτσι τη δέσμευσή της για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Η σειρά διαθέτει 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, που θωρακίζουν τον οργανισμό, καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και τον βοηθούν να φροντίζει και να βελτιώνει τον εαυτό του κάθε μέρα.

- Advertisement -

Οι νέες σακούλες κατασκευάζονται από κομποστοποιήσιμο και πλήρως ανακυκλώσιμο υλικό το οποίο προέρχεται από παρθένο α’ ύλη χαρτιού, με βιοδιασπώμενη επίστρωση που της προσδίδει φραγή ενάντια στην υγρασία και τις λιπαρές ύλες. Είναι ανθεκτικές σε θερμοκρασίες από -18° C έως και 220° C και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες κατάψυξης και αναθέρμανσης. Επίσης έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης τετραχρωμίας με οικολογικά μελάνια.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη από την Kapelis Packaging, προσφέροντας την πλέον σύγχρονη οικολογική λύση στη συσκευασία των σακουλών τύπου Doypack, συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο πασατέμπος νέο “όχημα” μετάδοσης της Salmonella – 81 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης, είχαν διατεθεί περίπου 100 τόνοι

Νέα μελέτη συνδέει τους κολοκυθόσπορους με 81 κρούσματα, οκτώ νοσηλείες και εκτεταμένη διανομή προϊόντων στην Ευρώπη.

Ανάκληση φέτας ΠΟΠ ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας από μεγάλα σουπερμάρκετ – Νεότερα στοιχεία από το RASFF για την απόσυρση

Η υπόθεση καταγράφηκε στο RASFF μετά από καταγγελία καταναλωτή, ενώ ακολούθησε διερεύνηση και από την Ελλάδα.