Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συσκευασία

ΑρχικήΝέαΣυσκευασία

Το γυαλί του μέλλοντος: Επιστήμονες δημιούργησαν γυαλί 10 φορές πιο ανθεκτικό και πολύ πιο βιώσιμο

Επιστήμονες του Penn State δημιούργησαν το LionGlass που απαιτεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια για να παραχθεί, είναι πολύ πιο ανθεκτικό από το συμβατικό και 10 φορές πιο ελαφρύ.

Κουτιά πίτσας: Η Zero Waste Europe προτείνει επαναχρησιμοποίηση για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα 

Δεδομένου ότι τα κουτιά πίτσας είναι μακράν τα πιο βαριά και ογκώδη αντικείμενα, είναι η πιο απαιτητική επιλογή για επαναχρησιμοποίηση. 

Μετανάστευση μονομερών πλαστικών από τη συσκευασία στα τρόφιμα – Επιστημονική Ανασκόπηση

Οι μηχανισμοί της μετανάστευσης μονομερών πλαστικών από τη συσκευασία στα τρόφιμα και οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία.

Παγκόσμια πρώτη: Προβιοτικό γιαούρτι μακράς διαρκείας σε ασηπτική συσκευασία – Δημιουργείται νέα κατηγορία προϊόντων

Μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή η ενσωμάτωση προβιοτικών σε ασηπτικές συσκευασίες, λόγω της αδυναμίας τους να επιβιώσουν στις κοινές θερμικές επεξεργασίες.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο