Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2025/40 θεσπίζει απαιτήσεις για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των συσκευασιών, όσον αφορά την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την επισήμανση και την πληροφόρηση.
Πονοκέφαλος στην αλευροβιομηχανία και τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων είναι η ικανότητα του λασιοδέρματος, Lasioderma serricorne, να προσβάλλει συσκευασμένα τρόφιμα όπως αλεύρι σίτου, δημητριακά και ζυμαρικά.
Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές