ΑρχικήΝέαΤελευταίες δύο εβδομάδες για συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΦΙΛΑΙΟΣ

Τελευταίες δύο εβδομάδες για συμμετοχή στους διαγωνισμούς ΦΙΛΑΙΟΣ

2 λεπτά ανάγνωσης

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό

Οι διαγωνισμοί ποιότητας και συσκευασίας της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς ΦΙΛΑΙΟΣ μπαίνουν στην τελική ευθεία και απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Πρόκειται για θεσμούς με σταθερή αξιοκρατία και κύρος, ανοιχτούς σε τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Advertisement -

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τους κανονισμούς μέσα από τους επίσημους συνδέσμους των διαγωνισμών OMFAKION, AMPHOREAS και TABLE OLIVES και να προχωρήσουν στην υποβολή συμμετοχής.

Η ομάδα της ΦΙΛΑΙΟΣ βρίσκεται στη διάθεση κάθε επιχείρησης για διευκρινίσεις και απορίες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται επίσης από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της Λέσχης.

- Advertisement -

Η ΦΙΛΑΙΟΣ, επιστημονική λέσχη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1998 από ανθρώπους του ελαιουργικού κλάδου, της επιστημονικής και της γαστρονομικής κοινότητας. Στόχος της είναι η ανάδειξη του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς ως εθνικών προϊόντων, η προβολή της διατροφικής τους αξίας, του πολιτιστικού τους χαρακτήρα και η προώθησή τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους, με τους κανονισμούς του κάθε διαγωνισμού:
OMFAKION AMPHOREASTABLE και OLIVES

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Λευκαίνουν τα αποξηραμένα σύκα με καθαριστικό αποχέτευσης – Σε κατάσχεση 3 τόνων προχώρησαν οι Αρχές

Πώς η προσπάθεια απόκρυψης αλλοιώσεων οδήγησε στη χρήση επικίνδυνων ουσιών – Τα εργαστηριακά ευρήματα, οι κίνδυνοι για την υγεία και τα σημάδια που απαιτούν προσοχή.

Νέα όρια υπολειμμάτων για έξι φυτοφάρμακα σε ακτινίδια, σταφύλια, κεράσια και δημητριακά από τις 5 Νοεμβρίου (πίνακας)

Ο Κανονισμός (ΕΕ) 2026/2289 τροποποιεί τα ανώτατα όρια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και ζωικά προϊόντα, μετά από αιτήσεις που αξιολόγησε η EFSA

Παρθένο ελαιόλαδο: Σε ισχύ από τις 24 Οκτωβρίου νέοι ευρωπαϊκοί κανόνες – Ποια ελληνική ποικιλία επηρεάζεται από τα νέα όρια στερολών

Από τα 1.000 στα 800 mg/kg το όριο στερολών για την Κορωνέικη, με πρόσθετες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις.