Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, 2025
11.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Nestlé λανσάρει ποτό που μιμείται το … Ozempic!

ΑρχικήΝέαmarketingΗ Nestlé λανσάρει ποτό που μιμείται το ... Ozempic!
spot_img

Ο κολοσσός αξιοποιεί την αυξανόμενη δημοτικότητα των φαρμάκων απώλειας βάρους

Βλέποντας ότι μανία των καταναλωτών με τα φάρμακα GLP-1 καταστέλλει τη ζήτηση για σνακ και γεύματα,
η Nestlé προσπαθεί να κάνει τη κρίση… ευκαιρία: Κυκλοφόρησε ένα ρόφημα για κατάποση πριν από το γεύμα που υπόσχεται να βοηθήσει τους καταναλωτές να καταστείλουν την πείνα τους και να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι είναι χορτάτοι. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα προϊόντα τροφίμων ή ποτών που διαφημίζουν συγκεκριμένα την παραγωγή της ορμόνης GLP-1

«Η απώλεια βάρους έχει εξελιχθεί και έτσι φροντίζουμε να εξελισσόμαστε με τον ίδιο ρυθμό για να συμπληρώσουμε προς τα εκεί που πηγαίνουμε», είπε σε συνέντευξή της η Jennifer Barnes, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ επωνυμίας για το χαρτοφυλάκιο διατροφικών γευμάτων της Nestlé . «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον χώρο».

Σύμφωνα με τον παρασκευαστή το ρόφημα το οποίο πρέπει να καταναλώνεται 10 λεπτά έως 30 λεπτά πριν από το γεύμα, προάγει τη φυσική παραγωγή της ορμόνης GLP-1 από το σώμα. Περιέχει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης και 45 θερμίδες ανά μερίδα. Το Boost που έχει γεύση μόκα διατίθεται στην αγορά σε καταναλωτές που χρησιμοποιούν φάρμακα GLP-1 ή άλλα φάρμακα για να τους βοηθήσουν να διατηρήσουν ή να μειώσουν το βάρος τους. Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τα φάρμακα για την απώλεια βάρους και είναι λιγότερο ισχυρό από τα φάρμακα, σύμφωνα με τη Nestlé. 

Οι αναλυτές της Morgan Stanley προβλέπουν ότι η παγκόσμια αγορά φαρμάκων για την παχυσαρκία  θα φτάσει τα 105 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030 παρά τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη χρήση των φαρμάκων GLP-1, και κυρίως του μακροπρόθεσμου αντίκτυπού τους στην υγεία ενός ατόμου .

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιδημία «ταινίας» σε Βελγικό σχολείο – Πατέρας τράβηξε από το σώμα του γιου του σκουλήκι μήκους 1 μέτρου

Η μόλυνση προκαλείται με κατανάλωση μολυσμένων τροφών με αυγά του σκώληκα ή με ώριμο σκώληκα

Πώς οι τροφικές δηλητηριάσεις οδηγούν σε καρκινογενέσεις – Επιστημονική Ανασκόπηση μελετών

Μεγάλος όγκος ερευνών επιβεβαιώνει ότι μία τροφική δηλητηρίαση σε μερικές περιπτώσεις, δεν είναι μία παροδική ταλαιπωρία αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Ο νέος Ευρωπαϊκός “Aναδυόμενος Κίνδυνος” – Χρησιμοποιείται σε 5.000 μονάδες επεξεργασίας

Στην κατηγορία "Αναδυόμενων Κινδύνων" ένα νανοϋλικό που χρησιμοποιείται σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων και εισχωρεί στην τροφική αλυσίδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο