Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο εργαλείο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας στις γραμμές παραγωγής

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΝέο εργαλείο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας στις γραμμές παραγωγής
spot_img

Το MELSOFT MaiLab σύμφωνα με το Mitsubishi, προσφέρει μείωση κόστους, εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού, βελτιωμένη παραγωγικότητα και, καλύτερη ποιότητα.

Το καινοτόμο εργαλείο επιστήμης δεδομένων, MELSOFT MaiLab (Mitsubishi Electric AI Laboratory) βοηθά τις εταιρείες να βελτιώσουν την παραγωγικότητα στις γραμμές παραγωγής. Η νέα λύση προσφέρει μια διαισθητική πλατφόρμα με επίκεντρο τον χειριστή που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να βελτιστοποιεί αυτόματα τις λειτουργίες ενώ μεγιστοποιεί την παρακολούθηση, την ορατότητα και τη διάγνωση του εξοπλισμού.

Το MELSOFT MaiLab λειτουργεί ως ένας αφοσιωμένος επιστήμονας δεδομένων εικονικής τεχνητής νοημοσύνης, βοηθώντας τις εταιρείες να ξεπεράσουν τις προκλήσεις στη μετάβαση στο Industry 4.0  και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να υλοποιήσουν στρατηγικές παραγωγής προσανατολισμένες στο μέλλον. 

Γρήγορη στην ανάπτυξη και με ελάχιστη απαιτούμενη εκπαίδευση, η λύση βασίζεται σε συστάσεις και ενέργειες σε ευφυΐα που προέρχονται τόσο από ζωντανά όσο και από ιστορικά δεδομένα, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες να έχουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση (ML), ένα υποπεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, για να αυτοματοποιήσει τη συλλογή δεδομένων σε μια ποικιλία συστημάτων, τη δημιουργία προγνωστικών μοντέλων, την ανάλυση και την εξόρυξη μεγάλου όγκου δεδομένων.

Σύμφωνα με την Mitsubishi το νέο εργαλείο προσφέρει μείωση κόστους, εξοικονόμηση εργατικού δυναμικού, βελτιωμένη παραγωγικότητα και, καλύτερη ποιότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε https://www.mitsubishielectric.com/fa/products/edge/edgsw/pmerit/mailab/index.html

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα