ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: Τζογαδόρος υπάλληλος σε τυροκομείο έκλεβε δοχεία με φέτα!

Θεσσαλονίκη: Τζογαδόρος υπάλληλος σε τυροκομείο έκλεβε δοχεία με φέτα!

1 λεπτά ανάγνωσης

Κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος άνω των 120.000 ευρώ.

Έκλεβε – επί καθημερινής βάσης και για δύο μήνες – δοχεία με τυρί φέτα από την εταιρία όπου εργαζόταν, μέχρι που ο εργοδότης του τον έπιασε στα “πράσα”. Σε βάρος του πρώην πλέον υπαλλήλου εταιρίας παρασκευής τυροκομικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε δικογραφία και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σε ανακριτή. Το κατηγορητήριο του καταλογίζει υπεξαίρεση, σε βαθμό κακουργήματος, άνω των 120.000 ευρώ.

- Advertisement -

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος άνευ περιοριστικών όρων. Ο κατηγορούμενος, ηλικίας περίπου 50 ετών, φέρεται να συμφώνησε με τον πρώην εργοδότη του να τον αποζημιώσει για το ποσό των 30.000 ευρώ. Ο ίδιος δεν αμφισβήτησε την πράξη, αλλά αρνήθηκε την ποσότητα και κατ’ επέκταση το ύψος της ζημιάς. «Θα έπρεπε να φεύγω κάθε μέρα με παλέτες δοχείων» φέρεται να απολογήθηκε, αρνούμενος το ποσό της υπεξαίρεσης που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επικαλέστηκε προβλήματα εθισμού στον τζόγο για να δικαιολογήσει την πράξη του.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ο πασατέμπος νέο “όχημα” μετάδοσης της Salmonella – 81 κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης, είχαν διατεθεί περίπου 100 τόνοι

Νέα μελέτη συνδέει τους κολοκυθόσπορους με 81 κρούσματα, οκτώ νοσηλείες και εκτεταμένη διανομή προϊόντων στην Ευρώπη.

Ανάκληση φέτας ΠΟΠ ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας από μεγάλα σουπερμάρκετ – Νεότερα στοιχεία από το RASFF για την απόσυρση

Η υπόθεση καταγράφηκε στο RASFF μετά από καταγγελία καταναλωτή, ενώ ακολούθησε διερεύνηση και από την Ελλάδα.