Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το 15μελές ΔΣ του νέου φορέα διαχείρισης των Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής

ΑρχικήΝέαΤο 15μελές ΔΣ του νέου φορέα διαχείρισης των Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής
spot_img

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού – Πρόεδρος ο Σ. Μελάς.

Μετά την σύσταση του νέου φορέα διαχείρισης των λαϊκών αγορών στην Αττική, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το νέο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.

- Advertisement -

   Η συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής του άρθρου 41 του ν. 5003/2022 (Α’ 230), έχει ως εξής:

   Πρόεδρος: Σταύρος Mελάς, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος λαϊκών αγορών.

   Αντιπρόεδρος: Νίκος Παπαδάκης, περιφερειακός σύμβουλος.

   Τακτικά Μέλη: Γεωργία Βλάχου, Φωτεινή Δαλιάνη, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη – Αδαμοπούλου, Μαρία Κουρή, Γιώργος Φούρλαρης, Φωτεινή Βρύνα, Παντελής Μόσχος, Χρήστος Δανιήλογλου, Δημήτρης Μουλιάτος, Γιώργος Καζέπης, Κωνσταντίνος Στουραΐτης και Χρήστος Ζαγάρης.

   Χρέη γραμματέα της Επιτροπής θα εκτελεί η Μαρία Μυστριώτη, υπάλληλος του Φορέα Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και η διάρκεια της θητείας της επιτροπής ορίζεται σε 3 έτη.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα