Τετάρτη, 16 Ιουλίου, 2025
35.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το νέο ΔΣ του ΣΕΑΟΠ: Παραμένει πρόεδρος ο Χ. Μαυράκης

ΑρχικήΝέαΤο νέο ΔΣ του ΣΕΑΟΠ: Παραμένει πρόεδρος ο Χ. Μαυράκης
spot_img

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ), έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 30ής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025.

   Το ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του για την τριετία 2025-2028 έχει ως εξής:

    -Πρόεδρος: Χάρης Μαυράκης (Χ.Β ΜΑΥΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ)

    -Αντιπρόεδροι: Δημήτρης Σπέντζας (ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΠΕΝΤΖΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ)

   Γιάννης Βαρβαγιάννης (Ι. ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ)

    – Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Κατσάρος (ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ)

    -Έφορος: Κώστας Τσιλιλής (Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ ΑΕ)

    – Μέλη: Γιάννης Καλογιάννης (ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕ) Παναγιώτης Ζαχαρίας (LOST LAKE DISTILLERY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΖΑΧΑΡΙΑΣ)

    -Αναπληρωματικά Μέλη: Νόπη Ρωμανίδου (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ) Κωνσταντίνος Καλπαξίδης (Σ. & Η. & Α. ΜΕΤΑΞΑ ΑΒΕ)

   Γιάννης Αναστασόπουλος (Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ «ΚΡΙΝΟΣ ΑΕ»)

   Ο πρόεδρος Χάρης Μαυράκης ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επανεκλογή του και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του. Δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και ανάπτυξης του Συνδέσμου με την παράλληλη διεύρυνση των δραστηριοτήτων του μέσω της ανάληψης νέων πρωτοβουλιών.

   Ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Κατσάρος, που επίσης ανανέωσε τη θητεία του, επεσήμανε ότι η πρόοδος του κλάδου προϋποθέτει συλλογική δράση, ουσιαστικό διάλογο και συνεργασία όλων των μελών, για να μπορέσουν να διαχειριστούν τις σημαντικές και επείγουσες προκλήσεις του κλάδου.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τοξική χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό χαρακτηρίστηκε ως νέος αναδυόμενος κίνδυνος στην ΕΕ

Επικίνδυνη χημική ουσία στο εμφιαλωμένο νερό και στο νερό βρύσης κρίθηκε ως αναδυόμενος κίνδυνος από την EFSA

Η “δύσκολη” απόφαση που πρέπει να πάρουν τα βακτήρια της σαλμονέλας και του E.coli όταν φτάσουν στο πεπτικό σύστημα

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς τα παθογόνα βακτήρια "ζυγίζουν" κινδύνους και ανταμοιβές στο έντερο
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα